Beau: ‘Show Me The Money een van duurste tv-shows ooit’

Foto: SBSHet dagelijkse programma Show Me The Money is volgens presentator Beau van Erven Dorens één van de duurste tv-shows ooit. Daarom is het programma slechts twee weken lang te zien. Dat zegt Van Erven Dorens in weekblad Privé. Show Me The Money trok vorige week gemiddeld een magere 474.000 kijkers. “Het is een van de duurste programma’s die ooit op televisie zijn uitgezonden. Vandaar dat is besloten om het bij aanvang tien dagen achtereen live uit te zenden.

Van Erven Dorens vindt het een eer dat hij is gekozen voor de presentatie. “Nu ik Show Me The Money presenteer, voel ik me weer als een vis in het water. Het voelt als een geweldige eer dat ik het mag presenteren. Dit programma is het paradepaardje van SBS 6.

De presentator is bij SBS tot nu toe nooit een kijkcijferkanon geweest. “Ik kan de kritiek van de kijker en de media best begrijpen, want een programma mislukt niet zomaar. Waar het aan ligt is vaak moeilijk te zeggen. Daar moet je ook niet te lang bij stilstaan, anders word je zó onzeker dat je geen programma meer durft te presenteren.

Het duurde maanden voordat Van Erven Dorens hersteld was van het floppen van zijn Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau. “Natuurlijk ben ik zuur van een flop en zit ik thuis, zonder dat de familie het door heeft, te betalen. Maar dat haalt niets uit en het is ook niet mijn stijl om te blijven mokken.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen