Robert Jensen baalt van Carlo Boszhard

Foto: Kastermans FotografieRobert Jensen heeft het idee dat Carlo Boszhard hem niet aardig vindt. De talk- showhost baalt van een nare opmerking die Boszhard enkele jaren geleden zou hebben gemaakt tegen de Britse groep Sugababes. “De Sugababes stonden in een lift te lachen en Carlo zegt: ‘Why are you laughing?’ De Sugababes zeggen: ‘We had a fantastic interview with Jensen!’ Dan kijkt Carlo de Sugababes aan met een bepaalde vuiligheid in zijn ogen en zegt: ‘Jensen is not funny and he has no viewers.‘”

Het incident speelde zich volgens Jensen af in een lift in zijn opnamestudio. “De Sugababes waren te gast en het was een hartstikke leuk interview. Vervolgens lopen de Sugababes met iemand van mijn redactie in de lift waar kleine, kale Carlo ook is. Dat heeft mijn redactielid mij verteld. Het was geen grap.

Jensen was woest toen hij het hoorde. “Ik hoorde dat en eerst dacht ik: ‘Wat is dat voor kutactie!’ Dan zou je kunnen denken: Oké, Jensen, ik zou het je niet kwalijk nemen als je hoopt dat deze man gillend van pijn sterft aan anustyfus. Ik snap niet waarom hij dat zei in die lift.”

De talkshowhost hoopt dat Boszhard ooit in zijn talkshow komt. “Ik heb verder niets tegen hem.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen