Marga Scheide nerveus voor Rob Geus

Foto: SBSMarga Scheide was behoorlijk nerveus toen zij voor de opnames van het SBS 6-programma Komen Eten de deuren opende voor hygiëne-expert Rob Geus. Dat zegt de zangeres in weekblad Privé. In Komen Eten, dat dagelijks om acht uur ’s avonds te zien is, komen deze week vijf BN’ers bij elkaar op visite om te eten. “Mijn huis in Naarden ziet er altijd piekfijn uit, dus ik zag geen enkel bezwaar. Totdat inderdaad bekend werd dat Rob meedeed aan het programma“, aldus Scheide.

Scheide haalde gelijk de schoonmaakmiddelen uit de kast. “Ik dacht meteen: Mijn hemel, nu mag ik wel als de donder flink gaan poetsen, want die man gaat natuurlijk alles controleren. Maar ik ben goed door de controle heen gekomen. Hij had totaal geen klachten.

Zelf ging Scheide ook op inspectie bij Geus. “Om door een ringetje te halen. Ja, wat dacht je? Natuurlijk ben ik bij hem ook maar even met mijn vinger langs de richeltjes gegaan. Nou, geen stofje te bekennen. Heel gek eigenlijk, maar ik heb me drukker gemaakt over gepoetste tegeltjes dan over het eten, dat uiteraard ook nog bereid moest worden.

De zangeres, die eigenlijk in Ibiza woont, heeft genoten van de opnames. “Aan het programma deden ook nog Mick Harren, Dean Suanders en medium Liesbeth van Dijk mee. We hebben heel veel gelachen. Vooral Dean en Mick zijn geweldig met elkaar. Die zijn zo wat nog komischer dan Gordon en Gerard Joling. Het zou mij niet verbazen als die twee nog eens een eigen programma krijgen.

Komen Eten is om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen