Hockeyster Fatima boos om Televiziergala-grap Chantal

Fatima Moreiro de Melo voelde zich erg ‘in de zeik genomen’ toen presentatrice Chantal Janzen tijdens het Televizier- Gala 2008 de veelbesproken grap maakte over Fatima’s zangprestatie. Dat vertelde Fatima dinsdagavond in De Wereld Draait Door. Toen Fatima na het optreden het podium afliep, zei Chantal cynisch: “Wat kan ze hockeyen, hè?” Fatima voelde zich destijds behoorlijk in de zeik genomen. “Direct daarna toen ik het podium afliep, dacht ik: ‘Huh, zegt ze dit nou gewoon echt?’

Fatima Moreiro de Melo, die overigens zelf ook niet gelukkig was met haar optreden, heeft niet gelachen om de grap van Chantal. “Het enige jammere is dat het op de autocue stond. Ik moet heel eerlijk bekennen: als het niet om mij was gegaan, had ik er waarschijnlijk ook hartelijk om gelachen. Nederlanders houden van het leedver- maak. Maar dit keer ging het over mij, dus ik voelde me wel in de zeik genomen.”

Tijdens de repetities ging het volgens Fatima beter. “Maar ik moet heel eerlijk beken- nen: ik neem vaak van die uitdagingen aan. Dat vind ik leuk, ben risicozoekend. Soms ga ik er mee op mijn bek, en soms niet. Deze keer was dat wel zo.”

Fatima heeft Chantal niet meer gesproken. “Nee. Ik heb haar niet meer gesproken. Kwalijk nemen? Zij doet haar werk. Zij dacht dat op dat moment een leuke opmerking was.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen