Archief categorie ‘BNN’

‘Radio is leuker dan televisie’

Geplaatst op Mon 28 Jul 2014 om 13:34

Voor Domien Verschuuren is het geen enkel bezwaar dat hij bekend is als radio-dj en niet als tv-presentator. Radio is immers veel leuker dan tv. Dat vertelt het BNN-gezicht in VARAgids. Verschuuren geniet van zijn werk op 3FM, waar hij van maandag tot en met donderdag de avondshow doet. “Radio is leuker dan televisie. Bart de Graaff zei ooit dat radio een kapotte tv is en daar had-ie gelijk in. Als radioluisteraar moet je het idee hebben dat je naar iets zit te kijken“, legt hij uit. Lees verder »

Tim Hofman ziet collega’s niet als concurrenten

Geplaatst op Mon 28 Jul 2014 om 11:00

Tim Hofman ziet zijn collega’s bij BNN niet als concurrenten. Dat vertelt de presentator in VARAgids. Hofman denkt dat elke presentator zijn eigen kwaliteiten heeft. “Nee. Nou ja, de druk is heel groot en voor jou tien anderen. Maar op zo’n manier ben ik er niet mee bezig. Ik leg de lat voor mezelf heel hoog en die druk leg ik mezelf op. Ik wil dingen maken, ik ben altijd aan het werk. Altijd. Alles moet uit mijn hoofd anders loopt het over. Bovendien zijn we bij BNN echt allemaal andere types.Lees verder »

Cilly Dartell durfde niet in Ranking the Stars

Geplaatst op Sun 27 Jul 2014 om 11:05

Foto: RTLCilly Dartell durfde het dit jaar pas aan om deel te nemen aan Ranking the Stars. Dat vertelt de presentatrice in Avrobode. Dartell is in het nieuwe seizoen dat vanavond begint één van de deelnemende BN’ers. “Ik was al eerder gevraagd, maar durfde het toen niet aan. Nu dacht ik: ik doe het gewoon, kan mij het schelen. Het is een programma waarvan je op voorhand niet weet wat er kan gebeuren. Alle grenzen kunnen overschreden worden; daar moet je op voorbereid zijn.”  Lees verder »

BNN haalt Ranking the Stars snel in

Geplaatst op Tue 22 Jul 2014 om 17:28

De première van de nieuwe Ranking the Stars wordt zondag alsnog uitgezonden. De tweede aflevering volgt de dag erna. Dat heeft BNN vandaag laten weten. De omroep loopt na de tweede aflevering gelijk weer op schema met Ranking the Stars. Eigenlijk zou de humoristische panelshow afgelopen zondag van start gaan, maar dat wilde presentator Paul de Leeuw niet uit piëteit met de slachtoffers van vlucht MH17. “Ik wil m’n vrolijke kop niet zien het komend weekend op tv”, zei de televisiester. Lees verder »

Patricia Paay duikt op in tienermoedershow BNN

Geplaatst op Tue 22 Jul 2014 om 11:36

Tv-diva Patricia Paay maakt vanavond haar opwachting in het tv-programma Vier Handen Op Eén Buik van BNN. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Elke week staat in het programma een andere tienermoeder centraal, die te hulp wordt geschoten door een bekende vrouw. Deze aflevering gaat over Brenda (19), die per ongeluk zwanger is geraakt van haar 25-jarige vriend Jama. Hun sprookje werd bruut verstoord toen Jama door de politie werd opgepakt voor een woninginbraak. Lees verder »

‘Muziek, bier en tieten past prima bij BNN’

Geplaatst op Mon 21 Jul 2014 om 10:18

Foto: Fred de GrootFilemon Wesselink vindt het goed dat BNN ook dit jaar weer in compilatie verslag doet van de Zwarte Cross. Dat vertelt de presentator vandaag in dagblad Metro. Het grote Achterhoekse festivalfeest barst donderdag los. “De Zwarte Cross is heerlijk muziek luisteren, bier en tieten. Dat past natuurlijk prima bij BNN. We laten beide kanten in een compilatie zien. We verzinnen er geen programma, we tonen gewoon wat er gebeurt. Wat er op de Zwarte Cross is, is voor tv genoeg.” Lees verder »

Manager wilde Monique Smit niet in Ranking the Stars

Geplaatst op Sat 19 Jul 2014 om 14:01

Monique Smit twijfelde zelf geen moment toen ze gevraagd werd voor Ranking the Stars, maar haar manager vond het geen goed idee. Dat vertelt de presentatrice in De Telegraaf. De manager wilde Smit uit het populaire programma van Paul de Leeuw houden. “Mijn manager vond het niet zo’n goed idee. Ik ben een flapuit en hij was bang dat ik misschien verkeerde dingen zou gaan zeggen. Maar ik weet wanneer ik mijn mond moet houden in plaats van uit te halen.” Lees verder »

BNN stelt première Ranking the Stars uit

Geplaatst op Fri 18 Jul 2014 om 16:37

De première van Paul de Leeuws show Ranking the Stars is uitgesteld. Daartoe heeft BNN besloten in verband met het neergestorte vliegtuig van Malaysia Airlines in Oekraïne. Dat heeft de omroep laten weten. De NPO is volgens BNN bezig met een aangepast programma voor zondagavond en daar is de humoristische show geen onderdeel van. “Heel Nederland is aangeslagen, BNN en Paul de Leeuw ook, dus hebben we besloten Ranking The Stars zondag niet uit te zenden.Lees verder »

‘Ranking the Stars kan nog jaren mee’

Geplaatst op Fri 18 Jul 2014 om 13:06

Paul de Leeuw denkt dat zijn tv-show Ranking the Stars nog jaren mee kan. Dat vertelt de presentator in Veronica Magazine. De Leeuw gaf het programma in 2009 nog twee seizoenen over aan collega’s Sander Lantinga en Sophie Hilbrand, maar nam het stokje daarna snel weer over. “Ik was ervan overtuigd dat Ranking the Stars afgelopen zou zijn, maar het heeft sinds vorig seizoen weer een enorm nieuw elan gekregen. We hebben wat kleine aanpassingen gemaakt“, legt hij uit.  Lees verder »

Paul de Leeuw wil niet zonder Patty Brard

Geplaatst op Thu 17 Jul 2014 om 12:55

Paul de Leeuw kan zich een serie van Ranking the Stars zonder Patty Brard bijna niet meer voorstellen. Dat vertelt de presentator in Veronica Magazine. De Leeuw zou Ranking over vele jaren nog steeds kunnen maken. “In elk geval als Patty Brard dan ook nog leeft!“, zegt De Leeuw. “We dachten dit jaar: we slaan Patty maar eens over. Maar ja, ze begrijpt het spel als geen ander, dus we hebben we haar toch voor de laatste drie afleveringen gevraagd. En ze was weer fantastisch.”  Lees verder »

Geraldine ondanks 3 op Reis geen gold-member KLM

Geplaatst op Thu 17 Jul 2014 om 10:19

Foto: BNN

Geraldine Kemper vliegt veelvuldig op kosten van de Publieke Omroep, maar de air miles van die vluchten krijgt ze zelf. Toch loopt ze niet binnen. Dat heeft de presentatrice laten weten op Radio 538. Kemper presenteert de reisshow 3 Op Reis. “Ik heb gewoon zo’n KLM-pas. Ik krijg de air miles, ja. Voor je ergens gratis naar toe kan vliegen, moet je echt heel wat vliegen, hoor. Het valt echt nog tegen hoeveel ik spaar. Ik ben nog geen gold member of zo, jammer genoeg“, zo laat ze weten.  Lees verder »

Iran laat Spuiten en Slikken-team binnen

Geplaatst op Wed 16 Jul 2014 om 10:09

Foto: SBSFilemon Wesselink heeft met een team van het BNN-programma Spuiten en Slikken opnames gemaakt in het strenge Iran. De beelden zijn op 20 juli te zien op televisie. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Wesselink laat in de special zien hoe streng de regels zijn op het gebied van seks en drugs, maar stuit vervolgens op zaken die hij volstrekt niet verwacht. “Het is bijzonder dat een cameraploeg toestemming krijgt om in dit land te filmen en al helemaal als het gaat om seks en drugs.Lees verder »

Kelly heeft geen spijt van Nationale IQ Test

Geplaatst op Tue 15 Jul 2014 om 15:34

Foto: RTLKelly van der Veer heeft geen spijt van haar deelname aan De Nationale IQ Test. Dat vertelt de ex-Big Brother-ster aan Veronica Magazine. Van der Veer deed dit jaar mee om haar dramatische score van 2005 te verbeteren, maar bleef steken op 79, slechts twee punten hoger. “Het maakt mij niks uit wat mensen ervan vinden, ik ken er genoeg die voor tandarts hebben gestudeerd en nu werkloos thuis zitten. Ik ben BN’er, word overal voor gevraagd en verdien zo mijn centjes. Ik lach me rot.” Lees verder »

Girlband Adam na orgasmeclip met eigen BNN-soap

Geplaatst op Mon 14 Jul 2014 om 15:55

Foto: Fred de GrootDe girlband Adam krijgt een soapserie van BNN. De uitzendingen beginnen dit najaar op Nederland 3. Dat heeft de omroep bekendgemaakt. Adam is vooral bekend van de ‘klaarkomclip’ van Go To Go, waarin ze zingend een orgasme beleven. “Met andere woorden: ADAM heeft ballen. Dat is precies waarom BNN ze gaat volgen. In de realityserie ADAM is te zien dat de bliksemsnelle opmars van de band gepaard gaat met bloed, zweet en tranen, maar vooral ook heel veel lol“, aldus BNN. Lees verder »

Toprak weg uit GTST en aan de slag voor BNN

Geplaatst op Wed 02 Jul 2014 om 9:09

Foto: RTLToprak Yalçiner stopt met de rol van Nuran in Goede Tijden Slechte Tijden. Ze gaat werken in het theater én voor BNN. Dat maakte ze gisterenavond bekend aan de desk van RTL Boulevard. Yalçiner gaat andere dingen doen. “Ik ga vanaf september het theater in. Daar ligt mijn theater ook wel heel erg. Ik ga een comedystuk doen en dat is de eerste keer. En in maart 2015 moeten we BNN een beetje in de gaten houden. Een dramaserie? Dat weet ik niet“, aldus de 27-jarige actrice. Lees verder »

Albert Verlinde eindelijk weer positief over BNN

Geplaatst op Fri 27 Jun 2014 om 11:49

Foto: Nick van OrmondtBijna vijf jaar nadat hij in de privésfeer werd afgeluisterd door BNN, heeft Albert Verlinde zich donderdag eindelijk weer eens positief uitgelaten over de jongerenomroep. Dat was te zien in de uitzending van RTL Boulevard. Verlinde was opvallend enthousiast over Vier Handen Op Een Buik. “Het is een mooi programma waarin bekende moeders tienermoeders helpen. Het begint op 8 juli om 20.25 uur bij BNN op Nederland 3. Een erg mooi en waardevol programma van BNN.” Lees verder »

Mariska van Kolck verbiedt beelden Ranking the Stars

Geplaatst op Wed 25 Jun 2014 om 9:35

Mariska van Kolck is bij de opnames van Ranking the Stars gekwetst door grappen van haar collega’s. Die beelden komen niet in de uitzending. Dat vertelde de musicalster gisteren in RTL Boulevard. Van Kolck heeft het er nog steeds moeilijk mee. “Ik was op een gegeven moment doelwit. Ik denk dat zij dachten: dit is grappig, zij komt er wel overheen. Niet wetend dat sommige dingen mij heel erg raken. We zijn dan ook niet bevriend, we zijn collega’s. Ik heb gehuild, ja“, zegt ze. Lees verder »

Patty Brard keert terug in Ranking the Stars

Geplaatst op Mon 23 Jun 2014 om 14:34

Patty Brard heeft zich opnieuw laten strikken als kandidate in Ranking the Stars. Ze zal deze zomer in een aantal afleveringen acte de présence geven. Dat heeft BNN vandaag laten weten. In een persbericht heeft BNN vandaag álle deelnemende bekende kandidaten op een rij gezet. Van zangeres Monique Smit, Sylvana Simons, presentator Rick Brandsteder, Sesamstraat-icoon Gerda Havertong, Anny Schilder en jurylid Euvgenia Parakhina was hun deelname nog niet bekend. Lees verder »

Victoria Koblenko twijfelt over Spuiten en Slikken

Geplaatst op Sat 21 Jun 2014 om 14:00

Victoria Koblenko twijfelt of ze wel een tweede seizoen van Spuiten en Slikken wil presenteren. “Heeft ook te maken met de beeldvorming“, zegt de presentatrice vandaag in De Telegraaf. Volgens Koblenko is het imago dat aan de show van jongerenomroep BNN kleeft, niet goed voor haar andere werkzaamheden. “Wat weinigen weten is dat ik driekwart van mijn jaarinkomen te danken heb aan mijn universitaire opleiding en dat ik vaak in opdracht van ministeries debatten leid met politici.” Lees verder »

Tatum Dagelet in tienermoedershow BNN

Geplaatst op Wed 18 Jun 2014 om 12:36

Tatum Dagelet opent de tweede serie van het tv-programma Vier Handen Op Eén Buik van BNN. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. In de realityserie worden acht tienermoeders gevolgd tijdens hun zwangerschap, bij de bevalling én daarna. Elke tienermoeder wordt gesteund door een bekende vrouw. Naast Dagelet zijn dat Leontien van MoorselPatricia PaayTanja JessFroukje de BothTooske RagasBarbara Barend en Ellemieke Vermolen. Lees verder »

Mediacourant Nieuws