Archief categorie ‘BNN’

Floortje Dessing vindt zichzelf te oud voor 3 Op Reis

Geplaatst op Fri 22 Aug 2014 om 11:40

Floortje Dessing stopt met 3 Op Reis, omdat ze zichzelf te oud vindt geworden voor het programma. Dat heeft de presentatrice laten weten op Radio 538. Het is tijd voor nieuw bloed, vindt Dessing. “Ik vind dat ik in 3 Op Reis gewoon echt plaats moet gaan maken voor jonger talent. Het wordt uiteindelijk uitgezonden door BNN en we weten allemaal dat ik niet meer dat jonge talent ben. Bij BNN hoort gewoon dat de jonkies op een gegeven moment verder moeten“, zegt ze.  Lees verder »

Floortje Dessing na acht series weg bij 3 Op Reis

Geplaatst op Thu 21 Aug 2014 om 18:11

Floortje Dessing stopt na acht series met het reisprogramma 3 Op Reis. Dat heeft ze vandaag bekendgemaakt tijdens de najaarspresentatie van BNN-VARA. Dessing gaat zich volledig concentreren op haar programma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, dat terugkeert voor een tweede seizoen. “Ik kan daar meer de diepte in, langer interviewen. Het is journalistieker. Het zou heel goed kunnen dat dit mijn laatste seizoen 3 Op Reis is, na vijftien jaar“, zei de presentatrice in juni nog. Lees verder »

BNN en VARA met veertig nieuwe programma’s

Geplaatst op Thu 21 Aug 2014 om 16:10

Foto: BNN

BNN en VARA lanceren in het komende tv-seizoen maar liefst veertig nieuwe programma’s. Dat bleek vanmiddag tijdens een perspresentatie van de fusieomroep, die werd gepresenteerd door Jeroen Pauw en Sophie Hilbrand. Omroepdirecteur Gerard Timmer is trots. “BNN-VARA is niet zomaar een mediabedrijf. BNN-VARA heeft zich een nieuw doel gesteld. Niet het zijn van een publieke omroep alleen, maar het willen zijn van een maatschappelijk relevant mediabedrijf.” Lees verder »

Nederlandse jihadstrijders aan het woord bij BNN

Geplaatst op Thu 21 Aug 2014 om 14:44

Foto: RTLBNN gaat op 11 september de documentaire Paradijsbestormers over Nederlandse jihadstrijders uitzenden. De film zal worden voor- en nabeschouwd door Sophie Hilbrand onder de titel BNN Special: 9/11. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Filmmaker Floor van der Meulen (24) reisde voor de docu af naar Syrië. “Wat drijft jonge westerse mannen om alles en iedereen achter zich te laten en af te reizen naar Syrië om zich te mengen in andermans strijd?“, zo vertelt ze. Lees verder »

Tim Hofman: ‘BNN was niet blij met Victoria’

Geplaatst op Thu 21 Aug 2014 om 10:34

Victoria Koblenko is mede weg bij Spuiten en Slikken, omdat BNN niet helemaal tevreden was over haar. Dat heeft de nieuwe presentator Tim Hofman laten weten op 3FM. Hofman hoorde tijdens zijn vakantie van het vertrek van Koblenko, die het slechts één seizoen heeft gedaan. “Ik weet er het fijne niet van, maar volgens mij vond BNN dat het niet helemaal bij haar paste. En ik las in de media dat zij zelf ook een beetje haar twijfels had. Nou, best. Dat komt dan goed uit.Lees verder »

Victoria Koblenko stopt met Spuiten en Slikken

Geplaatst op Tue 19 Aug 2014 om 17:00

Victoria Koblenko stopt al na één seizoen met de presentatie van het tv-programma Spuiten en Slikken. Ze wordt opgevolgd door een duo: Geraldine Kemper en Tim Hofman. Dat heeft BNN vandaag laten weten. Koblenko gaf eerder al aan te twijfelen over een tweede serie, vanwege de beeldvorming. Het zou ten koste gaan van haar ‘serieuze’ werkzaamheden. Feit blijft: als mensen het niet pikken, kost het mij klussen en dus een deel van mijn inkomen”, zei de actrice.
Lees verder »

Filemon Wesselink: ‘Tv mooier dan radio’

Geplaatst op Sun 17 Aug 2014 om 10:33

Foto: Fred de Groot

Filemon Wesselink vindt tv-maken veel leuker dan radiomaken. Dat vertelt de BNN-presentator in De Telegraaf. Wesselink heeft veel ervaring met zowel radio als tv. “Radio maken is geweldig. Daar is nog ruimte om bijvoorbeeld een uur lang iemand te interviewen. Maar ik ben er tijdens de Tour de France achtergekomen dat tv maken het allermooiste is. Ik stond er met radioapparatuur en toen kwam er een renner aan die net een berg had beklommen“, zegt hij. Lees verder »

Barry Atsma twijfelde over Down Voor Dummies

Geplaatst op Wed 13 Aug 2014 om 14:15

Foto: RTL

Barry Atsma twijfelde flink toen hij van BNN het verzoek kreeg om het programma Down Voor Dummies te maken. Dat vertelt de acteur in een interview met Veronica Magazine. Atsma heeft zelf een broer met het syndroom van Down. “Ik heb heel erg op de rem gestaan in het begin. Als ik zoiets maak, gaat het over mijn broer en dan moet het wel zo fucking goed zijn, wil ik de relatie met mijn broer niet besmetten. Maar ik ben blij dat ik het heb gemaakt“, zegt de debuterende presentator. Lees verder »

Christina kon Ranking the Stars aan dankzij prosecco

Geplaatst op Thu 07 Aug 2014 om 16:05

Foto: RTLChristina Curry was behoorlijk nerveus voor de opnames van Ranking the Stars. Dat bekent de dochter van Patricia Paay in een interview met Veronica Magazine. Tijdens de eerste opnames kneep Curry steeds flink in haar arm. “Een trucje om mezelf rustig te krijgen, om de druk eraf te halen. Ik moest een psychische drempel over om daar – achter een desk – grappig en gevat te kunnen doen. De opnames voor de eerste aflevering waren de hel“, aldus het tv-talent. Lees verder »

‘Down Voor Dummies prima zomerprogramma’

Geplaatst op Thu 07 Aug 2014 om 14:01

Met Down Voor Dummies beleeft Barry Atsma vanavond zijn presentatiedebuut. Het is een tv-reeks die goed in de zomer past. Dat vertelt de acteur aan Novum Nieuws. Down Voor Dummies gaat over jongeren met Down. “We laten ook zien hoe enorm je kunt genieten van de puurheid en eerlijkheid van mensen met het syndroom van Down. Wat dat betreft is het een prima zomerprogramma. Dat is ook het seizoen van buiten aan tafel zitten, urenlang ouwehoeren en echt contact“, zegt hij. Lees verder »

Floortje Dessing gesloopt tijdens tv-opnames

Geplaatst op Wed 06 Aug 2014 om 11:15

Floortje Dessing zit er momenteel compleet doorheen tijdens opnames van 3 Op Reis in het Aziatische Tadzjikistan. Dat heeft de presentatrice laten weten op Radio 538. Dessing is uitgeput. “Ik ben echt onwijs moe, niet normaal moe. Ik ben al drie weken aan het reizen en dit was een hele zware. Ik ben volledig gesloopt“, zegt ze. “Het is mijn werk, hè. Ik vind het heel leuk, hoor, vooropgesteld, maar ik vind deze wel een beetje pittig. Ik ben wel een beetje gesloopt“, zegt ze. Lees verder »

Freek Bartels wil brutaler imago door Ranking the Stars

Geplaatst op Tue 05 Aug 2014 om 15:54

Foto: Nick van OrmondtFreek Bartels hoopt dat zijn deelname aan Ranking the Stars hem een brutaler imago oplevert. Dat zegt de musicalster en Fort Boyard-presentator in Veronica Magazine. Bartels wil minder braaf zijn. “Toen ik werd gevraagd voor Ranking the Stars, dacht ik wel even: moet ik daar wel gaan zitten? Maar het is ook goed om een beetje brutaler te worden en dat brave imago gedeeltelijk te verliezen. Er mag wel een rauw randje omheen. Maar ik heb ook gemerkt dat ik toch niet zo’n flapuit ben.Lees verder »

Tim Hofman: ‘Ik jankte bijna tijdens Gay Pride’

Geplaatst op Sun 03 Aug 2014 om 12:12

BNN-presentator Tim Hofman raakte zeer geëmotioneerd toen hij vorig jaar een boot van de KNVB zag meevaren tijdens de Gay Pride Canal Parade. Dat vertelt hij in een interview met VARAgids. Hofman maakte eerder het tv-programma FC Gay over homoseksualiteit in het voetbal. “Een jaar later zag ik opeens tijdens de Gay Pride een KNVB-boot voorbijkomen met de slogan die wij hadden bedacht: ‘Homo, boeit geen flikker.’ Dan hebben we kennelijk toch iets los kunnen maken.Lees verder »

Floortje Dessing reist door rampgebied China

Geplaatst op Thu 31 Jul 2014 om 8:14

Floortje Dessing reist toevallig door het gebied in China waar dinsdag tientallen burgers werden gedood of verwond door een aanval van een bende terroristen. Dat schrijft de presentatrice op Twitter. Dessing is nu op weg naar de grens van China. “Op weg naar de grens met China en Kirgizië. Veel militairen en politie hier op de been na de aanslagen; goed om het land uit te gaan“, schrijft ze. “Gisteren was het centrum van Kashgar op slot, overal politie, geen internet en elektra: aardig beklemmend.Lees verder »

‘Radio is leuker dan televisie’

Geplaatst op Mon 28 Jul 2014 om 13:34

Voor Domien Verschuuren is het geen enkel bezwaar dat hij bekend is als radio-dj en niet als tv-presentator. Radio is immers veel leuker dan tv. Dat vertelt het BNN-gezicht in VARAgids. Verschuuren geniet van zijn werk op 3FM, waar hij van maandag tot en met donderdag de avondshow doet. “Radio is leuker dan televisie. Bart de Graaff zei ooit dat radio een kapotte tv is en daar had-ie gelijk in. Als radioluisteraar moet je het idee hebben dat je naar iets zit te kijken“, legt hij uit. Lees verder »

Tim Hofman ziet collega’s niet als concurrenten

Geplaatst op Mon 28 Jul 2014 om 11:00

Tim Hofman ziet zijn collega’s bij BNN niet als concurrenten. Dat vertelt de presentator in VARAgids. Hofman denkt dat elke presentator zijn eigen kwaliteiten heeft. “Nee. Nou ja, de druk is heel groot en voor jou tien anderen. Maar op zo’n manier ben ik er niet mee bezig. Ik leg de lat voor mezelf heel hoog en die druk leg ik mezelf op. Ik wil dingen maken, ik ben altijd aan het werk. Altijd. Alles moet uit mijn hoofd anders loopt het over. Bovendien zijn we bij BNN echt allemaal andere types.Lees verder »

Cilly Dartell durfde niet in Ranking the Stars

Geplaatst op Sun 27 Jul 2014 om 11:05

Foto: RTLCilly Dartell durfde het dit jaar pas aan om deel te nemen aan Ranking the Stars. Dat vertelt de presentatrice in Avrobode. Dartell is in het nieuwe seizoen dat vanavond begint één van de deelnemende BN’ers. “Ik was al eerder gevraagd, maar durfde het toen niet aan. Nu dacht ik: ik doe het gewoon, kan mij het schelen. Het is een programma waarvan je op voorhand niet weet wat er kan gebeuren. Alle grenzen kunnen overschreden worden; daar moet je op voorbereid zijn.”  Lees verder »

BNN haalt Ranking the Stars snel in

Geplaatst op Tue 22 Jul 2014 om 17:28

De première van de nieuwe Ranking the Stars wordt zondag alsnog uitgezonden. De tweede aflevering volgt de dag erna. Dat heeft BNN vandaag laten weten. De omroep loopt na de tweede aflevering gelijk weer op schema met Ranking the Stars. Eigenlijk zou de humoristische panelshow afgelopen zondag van start gaan, maar dat wilde presentator Paul de Leeuw niet uit piëteit met de slachtoffers van vlucht MH17. “Ik wil m’n vrolijke kop niet zien het komend weekend op tv”, zei de televisiester. Lees verder »

Patricia Paay duikt op in tienermoedershow BNN

Geplaatst op Tue 22 Jul 2014 om 11:36

Tv-diva Patricia Paay maakt vanavond haar opwachting in het tv-programma Vier Handen Op Eén Buik van BNN. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Elke week staat in het programma een andere tienermoeder centraal, die te hulp wordt geschoten door een bekende vrouw. Deze aflevering gaat over Brenda (19), die per ongeluk zwanger is geraakt van haar 25-jarige vriend Jama. Hun sprookje werd bruut verstoord toen Jama door de politie werd opgepakt voor een woninginbraak. Lees verder »

‘Muziek, bier en tieten past prima bij BNN’

Geplaatst op Mon 21 Jul 2014 om 10:18

Foto: Fred de GrootFilemon Wesselink vindt het goed dat BNN ook dit jaar weer in compilatie verslag doet van de Zwarte Cross. Dat vertelt de presentator vandaag in dagblad Metro. Het grote Achterhoekse festivalfeest barst donderdag los. “De Zwarte Cross is heerlijk muziek luisteren, bier en tieten. Dat past natuurlijk prima bij BNN. We laten beide kanten in een compilatie zien. We verzinnen er geen programma, we tonen gewoon wat er gebeurt. Wat er op de Zwarte Cross is, is voor tv genoeg.” Lees verder »

Mediacourant Nieuws