Archief categorie ‘BNN’

Sophie Hilbrand kijkt het liefst NPO 3

Geplaatst op Fri 24 Oct 2014 om 14:01

Foto: Bas Losekoot

Sophie Hilbrand kijkt het liefst naar programma’s die worden uitgezonden op NPO 3. Dat geeft de BNN-presentatrice aan in VARAgids. Als Hilbrand wordt gevraagd naar haar tv-favorieten, noemt ze vooral NPO 3-titels. “Ik ga echt zitten voor College Tour. Of voor 24 met…, dat zijn echt goede programma’s. Kijken in de ziel vind ik ook geweldig. En er zijn programma’s die ik graag terugkijk, zoals Proefkonijnen of Spuiten en slikken op reis. De week van Filemon mag ik ook met plezier terugzien.”  Lees verder »

Timur Perlin gek op vrouwenzender TLC

Geplaatst op Thu 23 Oct 2014 om 11:40

Foto: RTL

BNN-dj Timur Perlin is gek op TLC. Dat bekent hij in de VARAgids. Perlin is een vaste kijker van de vrouwenzender. “Ik hou van programma’s zoals je ze ziet op TLC, die groots en over the top zijn. Van die programma’s die ‘echt’ moeten lijken, maar waar alles tot in de puntjes geregisseerd is. Heerlijk. Van mij hoeft niet alles ‘echt’ te zijn. Zelfs de platte, ietwat ordinaire tv-makers zeggen nu dat alles authentiek moet zijn – maar wat is dat? En ik vind het zelf helemaal niet zo erg als ik genept word.Lees verder »

Tim Hofman baalt van herkenning

Geplaatst op Wed 22 Oct 2014 om 10:31

Foto: Nick van Ormondt

Tim Hofman vindt het een groot nadeel dat hij door zijn werk als tv-presentator herkend wordt op straat. Dat vertelt het BNN-gezicht in Veronica Magazine. Op het dilemma ‘nooit meer op tv of nooit meer schrijven’, antwoordt Hofman: “Nooit meer op tv. Televisie maken is een van de leukste dingen om te doen, maar zelf met je kop op tv komen, is niet altijd even relaxed. Dit jaar merkte ik voor het eerst dat ik niet meer onopgemerkt blijf. Ik was op Lowlands en kon niet even alleen staan“, zegt hij. Lees verder »

Tim Hofman vindt Linda de Mol sexy

Geplaatst op Tue 21 Oct 2014 om 16:03

BNN-gezicht Tim Hofman is zeer gecharmeerd van tv-ster Linda de Mol. Dat laat hij blijken in een interview met Veronica Magazine. Hofman heeft nog liever De Mol in zijn talkshow Spuiten en Slikken dan koningin Máxima. “Bij Máxima krijg je er meteen zo’n boekje met restricties bij en moet je het over paardrijden gaan hebben. Daar heb ik geen zin in. Dan kleed ik liever Linda de Mol uit. Wat ik van haar wil weten? Ik zou willen vragen of ze zichzelf sexy vindt. Ik wel, hoor“, zo vertelt hij.  Lees verder »

Toyboy Onno Hoes geeft nieuw tv-interview

Geplaatst op Thu 16 Oct 2014 om 17:27

Foto: RTL

Ruud Schepers, de voormalig toyboy van Onno Hoes, laat opnieuw van zich horen. Hij heeft twee langere interviews gegeven aan Sophie Hilbrand voor het tv-programma Je Zal Het Maar Zijn. Dat heeft BNN vandaag laten weten. Hilbrand sprak Schepers vlak voordat Albert Verlinde en Onno Hoes hun scheiding bekendmaakten. “Dus ging Sophie nogmaals bij Ruud langs; hoe kijkt hij erop terug nu hij weet dat de relatie van Albert en Onno is gestrand?“, aldus een woordvoerster van BNN. Lees verder »

Spuiten en Slikken in Koreaanse documentaire

Geplaatst op Thu 16 Oct 2014 om 12:08

Koreaanse documentairemakers lopen vandaag mee achter de schermen bij het tv-programma Spuiten en Slikken van BNN. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. De Koreanen werken aan een documentaire over tv-programma’s in andere landen die in Korea nooit zendtijd zouden krijgen. Eén daarvan is de BNN-show over seks en drugs. “Een programma als dit is voor Korea, door de vele restricties die gelden in dit land, niet denkbaar op de nationale televisie“, aldus een zegsvrouw van BNN. Lees verder »

Floortje denkt dat Televizier-gala te snel komt

Geplaatst op Wed 15 Oct 2014 om 13:01

Hoewel Floortje Dessing dinsdag ontslagen is uit het ziekenhuis, denkt ze dat het Gouden Televizier-Ring Gala van donderdag iets te snel komt. Dat heeft de presentatrice laten weten in de radioshow van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Dessing deed de twee een verzoek. “Ik weet niet of ik dat ga halen, want ik kan weer net een beetje normaal lopen. Toen heb ik zitten denken wie mij hiermee wil helpen, en toen dacht ik: ik ga het aan jullie vragen“, aldus de presentatrice. Lees verder »

Katja ligt niet wakker van onderzoek OM

Geplaatst op Fri 10 Oct 2014 om 9:29

Foto: TROS

Katja Römer-Schuurman vindt het ‘heel belangrijk’ dat het Openbaar Ministerie gaat onderzoeken of ze strafrechtelijk vervolgd kan worden wegens ‘bewijsbaar wangedrag in het verkeer’. Dat zei ze donderdag op cynische wijze in RTL Late Night. Volgens De Vereniging Verkeersslachtoffers droeg ze tijdens een fragment van het tv-programma De Week van Filemon geen gordel, speelde ze met haar mobieltje en reed ze gevaarlijk snel op een B-weg. Daarop diende het een klacht in bij het OM. Lees verder »

Floortje denkt dat Televizier-gala niet haalbaar is

Geplaatst op Wed 08 Oct 2014 om 10:43

Foto: RTL

Floortje Dessing denkt dat ze op 16 oktober niet aanwezig kan zijn bij het Gouden Televizier-Ring Gala, waar ze kans maakt op een Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice. Dat heeft ze laten weten op 3FM. Dessing denkt dat ze tegen die tijd nog niet beter is. “Dat zou een heel groot wonder zijn, maar wie weet“, zegt ze. “Ik ben iedereen zo onwijs dankbaar die op mij gestemd heeft voor de Televizier. Dat vind ik zo lief, zo super lief. Ik heb helemaal geen kans gehad om mensen te bedanken.Lees verder »

Floortje hoopt naar Televizier-gala te kunnen

Geplaatst op Tue 07 Oct 2014 om 17:09

Floortje Dessing hoopt op 16 oktober aanwezig te kunnen zijn bij het Gouden Televizier-Ring Gala, nu ze voor het eerst genomineerd is voor de Televizier-Ster. “We hopen dat ze er bij kan zijn en Floortje hoopt het zelf ook“, zegt een woordvoerder van BNN/VARA tegen RTL Boulevard. Dessing ligt nog steeds in het ziekenhuis, waar de artsen voor een raadsel staan. Zij weten niet welk virus haar hersenvliesontsteking veroorzaakt. “We hebben geen idee hoe lang ze nog in het ziekenhuis moet blijven.” Lees verder »

BNN voert actie voor lagere straf drugsbezit

Geplaatst op Mon 29 Sep 2014 om 9:35

De BNN-show Spuiten en Slikken wil 40.000 handtekeningen verzamelen om een burgerinitiatief in te dienen over de straf die staat op het bezit van drugs voor recreatief gebruik. Dat heeft de omroep laten weten. Het gebeurt volgens BNN regelmatig dat uitgaan verpest wordt door politiecontroles. “Gepakt met een pilletje in je zak. Betrapte feestgangers bij grote evenementen krijgen steeds vaker ter plaatse een strafbeschikking aangeboden“, aldus de omroep, die wijst op de nadelen daarvan. Lees verder »

Floortje vindt Chris Zegers niet te oud voor BNN

Geplaatst op Fri 26 Sep 2014 om 15:03

Hoewel Floortje Dessing (44) vanwege haar leeftijd is vertrokken bij BNN, vindt ze collega Chris Zegers (43) níet te oud voor de omroep. Dat geeft de presentatrice aan in weekblad Privé. Zegers is slechts één jaar jonger. “Het is gewoon tijd voor een jongere generatie. Dat is ook het beleid bij BNN en daar kan ik me helemaal in vinden. We weten nog niet wie mij gaat opvolgen. Wel zeker is dat Chris Zegers (43) bij het programma betrokken blijft, maar hij oogt een stuk jonger dan ik, hè.Lees verder »

Jan Versteegh maakt kans op Talent Award

Geplaatst op Tue 23 Sep 2014 om 9:50

Jan Versteegh is in de race voor één van de nominaties voor de Televizier Talent Award. Dat blijkt uit een tussenstand die Televizier heeft gepubliceerd. Versteegh, die afgelopen seizoen overstapte van PowNed naar BNN, behoort tot de acht tv-talenten waarop het meest gestemd is. De anderen zijn Airen Mylene (SBS), Kees van der Spek (SBS), Leontien van Moorsel (BNN/RTL), Luuk Ikink (RTL), Richard Groenendijk (RTL), Ruud Feltkamp (RTL) en Tim Douwsma (Avrotros). Lees verder »

BNN-ster Sophie Hilbrand blij met VARA

Geplaatst op Fri 19 Sep 2014 om 12:15

Sophie Hilbrand denkt dat de fusie van haar omroep BNN met de VARA vooralsnog positief uitpakt. Dat heeft de presentatrice laten weten op Radio 538. Hilbrand ziet de voordelen. “Of het leuk is, weet ik nog niet zo goed, maar ik heb laatst een aflevering gemaakt over de documentaire Paradijsvogels over jihadjongeren die naar Syrië gaan. Dat doen we dan een beetje in samenwerking met de journalistieke redactie van de VARA. Dat vind ik op zich een goede combinatie.Lees verder »

Jandino Asporaat heeft spijt van De Lama’s

Geplaatst op Sat 13 Sep 2014 om 14:00

Foto: NTR

Jandino Asporaat heeft er flink veel spijt van dat hij zijn tv-carrière is begonnen bij De Lama’s. Dat vertelt de presentator vandaag in De Telegraaf. Asporaat denkt dat het geen verstandige beslissing was om aan de improvisatieshow mee te doen. “Mijn allereerste televisieoptreden met De Lama’s kwam veel te vroeg. Mijn toenmalige manager dacht dat het goed voor me was om in het populairste programma van Nederland op te treden, maar ik keek het nooit. Dat heeft me bijna de kop gekost.”  Lees verder »

Jan Versteegh wil in Wie is de Mol

Geplaatst op Fri 12 Sep 2014 om 11:37

Jan Versteegh zou na zijn deelname aan Expeditie Robinson ook graag meedoen aan Wie is de Mol. Dat vertelt de BNN-presentator vandaag in de Volkskrant. Versteegh vindt het allebei topprogramma’s. “Wie is de Mol mag altijd bellen. Er zijn een aantal programma’s die al jaren heel mooi gemaakt worden, en Expeditie Robinson en Wie is de Mol zijn er daar twee van. Aan die programma’s doe je niet alleen mee om gezien te worden, maar ook omdat het gewoon tof is.Lees verder »

Johnny de Mol vindt Barry Atsma-reeks ‘onwijs leuk’

Geplaatst op Thu 11 Sep 2014 om 10:54

Johnny de Mol vindt de serie Down Voor Dummies van Barry Atsma erg goed. Dat heeft hij laten weten op 3FM. Zelf maakt De Mol al jaren programma’s over mensen met het syndroom van Down, eerst bij SBS en nu bij RTL. Atsma’s serie is te zien op NPO 1. “Ik heb het programma gezien van Barry en hij doet het ook onwijs leuk. Hij heeft een broertje met Down en maakt het ook heel integer. Het is mooi dat er ruimte voor meer van dit soort programma’s met deze bijzondere mensen.” Lees verder »

Sophie Hilbrand op graancirkeljacht met Lange Frans

Geplaatst op Wed 10 Sep 2014 om 15:32

Sophie Hilbrand gaat zondag in de seizoensopener van Je Zal Het Maar Zijn op graancirkeljacht met Lange Frans. Dat heeft BNN vandaag laten weten. De twee zijn voor de opnames afgereisd naar Engeland. “Ze bezoeken daar onder andere graancirkles en het beroemde Stonehenge, een bekende plek voor wichelroedelopers. Tegen Sophie spreekt Lange Frans openlijk over zijn fascinatie voor buitenaards leven, die hij lange tijd verborgen hield“, aldus een woordvoerder. Lees verder »

Victoria Koblenko: ‘Spuiten & Slikken was geen baan’

Geplaatst op Sun 07 Sep 2014 om 14:00

Victoria Koblenko begrijpt er niets van dat haar vertrek bij Spuiten & Slikken in het nieuws was. Dat vertelt de actrice in Veronica Magazine. Koblenko presenteerde de BNN-show slechts één seizoen, omdat ze nu in Rusland werkt. “Dat is ook zoiets wat een eigen leven is gaan leiden. In totaal ben ik er vijf dagen mee bezig geweest; het was geen baan, het was een project en ik beschouwde het ook als zodanig. Maar halverwege het seizoen was ik al in Moskou aan het testen“, zegt ze. Lees verder »

Filemon Wesselink op pad met Peter Jan Rens

Geplaatst op Fri 29 Aug 2014 om 12:52

Foto: RTLFilemon Wesselink gaat in het nieuwe seizoen van De Week van Filemon onder meer op pad met Peter Jan Rens. Dat heeft BNN laten weten. Wesselink wil weten hoe de ‘voormalige kroonprins van de Nederlandse tv’ nu zijn centen verdient. “Filemon gaat onder meer mee naar zijn boekpresentatie en ontdekt hoe Meneer Kaktus op een recreatiepark woont en leeft met zijn 43 jaar jongere vriendin en hun baby. Ook zien we hoe Peter Jan zich probeert te wapenen tegen de media.Lees verder »

Mediacourant Nieuws