Archief categorie ‘BNN’

BNN-ster Sophie Hilbrand blij met VARA

Geplaatst op Fri 19 Sep 2014 om 12:15

Sophie Hilbrand denkt dat de fusie van haar omroep BNN met de VARA vooralsnog positief uitpakt. Dat heeft de presentatrice laten weten op Radio 538. Hilbrand ziet de voordelen. “Of het leuk is, weet ik nog niet zo goed, maar ik heb laatst een aflevering gemaakt over de documentaire Paradijsvogels over jihadjongeren die naar Syrië gaan. Dat doen we dan een beetje in samenwerking met de journalistieke redactie van de VARA. Dat vind ik op zich een goede combinatie.Lees verder »

Jandino Asporaat heeft spijt van De Lama’s

Geplaatst op Sat 13 Sep 2014 om 14:00

Foto: NTR

Jandino Asporaat heeft er flink veel spijt van dat hij zijn tv-carrière is begonnen bij De Lama’s. Dat vertelt de presentator vandaag in De Telegraaf. Asporaat denkt dat het geen verstandige beslissing was om aan de improvisatieshow mee te doen. “Mijn allereerste televisieoptreden met De Lama’s kwam veel te vroeg. Mijn toenmalige manager dacht dat het goed voor me was om in het populairste programma van Nederland op te treden, maar ik keek het nooit. Dat heeft me bijna de kop gekost.”  Lees verder »

Jan Versteegh wil in Wie is de Mol

Geplaatst op Fri 12 Sep 2014 om 11:37

Jan Versteegh zou na zijn deelname aan Expeditie Robinson ook graag meedoen aan Wie is de Mol. Dat vertelt de BNN-presentator vandaag in de Volkskrant. Versteegh vindt het allebei topprogramma’s. “Wie is de Mol mag altijd bellen. Er zijn een aantal programma’s die al jaren heel mooi gemaakt worden, en Expeditie Robinson en Wie is de Mol zijn er daar twee van. Aan die programma’s doe je niet alleen mee om gezien te worden, maar ook omdat het gewoon tof is.Lees verder »

Johnny de Mol vindt Barry Atsma-reeks ‘onwijs leuk’

Geplaatst op Thu 11 Sep 2014 om 10:54

Johnny de Mol vindt de serie Down Voor Dummies van Barry Atsma erg goed. Dat heeft hij laten weten op 3FM. Zelf maakt De Mol al jaren programma’s over mensen met het syndroom van Down, eerst bij SBS en nu bij RTL. Atsma’s serie is te zien op NPO 1. “Ik heb het programma gezien van Barry en hij doet het ook onwijs leuk. Hij heeft een broertje met Down en maakt het ook heel integer. Het is mooi dat er ruimte voor meer van dit soort programma’s met deze bijzondere mensen.” Lees verder »

Sophie Hilbrand op graancirkeljacht met Lange Frans

Geplaatst op Wed 10 Sep 2014 om 15:32

Sophie Hilbrand gaat zondag in de seizoensopener van Je Zal Het Maar Zijn op graancirkeljacht met Lange Frans. Dat heeft BNN vandaag laten weten. De twee zijn voor de opnames afgereisd naar Engeland. “Ze bezoeken daar onder andere graancirkles en het beroemde Stonehenge, een bekende plek voor wichelroedelopers. Tegen Sophie spreekt Lange Frans openlijk over zijn fascinatie voor buitenaards leven, die hij lange tijd verborgen hield“, aldus een woordvoerder. Lees verder »

Victoria Koblenko: ‘Spuiten & Slikken was geen baan’

Geplaatst op Sun 07 Sep 2014 om 14:00

Victoria Koblenko begrijpt er niets van dat haar vertrek bij Spuiten & Slikken in het nieuws was. Dat vertelt de actrice in Veronica Magazine. Koblenko presenteerde de BNN-show slechts één seizoen, omdat ze nu in Rusland werkt. “Dat is ook zoiets wat een eigen leven is gaan leiden. In totaal ben ik er vijf dagen mee bezig geweest; het was geen baan, het was een project en ik beschouwde het ook als zodanig. Maar halverwege het seizoen was ik al in Moskou aan het testen“, zegt ze. Lees verder »

Filemon Wesselink op pad met Peter Jan Rens

Geplaatst op Fri 29 Aug 2014 om 12:52

Foto: RTLFilemon Wesselink gaat in het nieuwe seizoen van De Week van Filemon onder meer op pad met Peter Jan Rens. Dat heeft BNN laten weten. Wesselink wil weten hoe de ‘voormalige kroonprins van de Nederlandse tv’ nu zijn centen verdient. “Filemon gaat onder meer mee naar zijn boekpresentatie en ontdekt hoe Meneer Kaktus op een recreatiepark woont en leeft met zijn 43 jaar jongere vriendin en hun baby. Ook zien we hoe Peter Jan zich probeert te wapenen tegen de media.Lees verder »

Realityserie Catfish op vroegere tijdstip DWDD

Geplaatst op Thu 28 Aug 2014 om 11:26

Foto: TROSNa het floppen van de BNN-titels StartUp en De Social Club, komt NPO 3 dit seizoen met de MTV-serie Catfish op het vroegere tijdstip van De Wereld Draait Door. Dat heeft de omroep laten weten. In Catfish draait alles om online daten. “Maar wie is die persoon eigenlijk van wie je al die romantische mails krijgt? Is hij wel echt degene die hij zegt te zijn? In de serie Catfish kruipt Nev Schulman in de huid van een detective en helpt mensen de ware identiteit van hun online liefje vinden.” Lees verder »

Singles beginnen date met intense kus in BNN-show

Geplaatst op Wed 27 Aug 2014 om 10:32

BNN komt met een nieuwe datingshow, waarin alleenstaanden elkaar begroeten op een intieme manier. De titel van de show is Love At First Kiss en begint op dinsdag 14 oktober op NPO 3. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Love At First Kiss is een programma waarin twee mensen die elkaar nog nooit hebben gezien hun date starten met een intense kus. “Hoe verloopt deze bijzondere ontmoeting en vinden ze elkaar na de zoen leuk genoeg om elkaar beter te leren kennen?Lees verder »

Floortje Dessing vindt zichzelf te oud voor 3 Op Reis

Geplaatst op Fri 22 Aug 2014 om 11:40

Floortje Dessing stopt met 3 Op Reis, omdat ze zichzelf te oud vindt geworden voor het programma. Dat heeft de presentatrice laten weten op Radio 538. Het is tijd voor nieuw bloed, vindt Dessing. “Ik vind dat ik in 3 Op Reis gewoon echt plaats moet gaan maken voor jonger talent. Het wordt uiteindelijk uitgezonden door BNN en we weten allemaal dat ik niet meer dat jonge talent ben. Bij BNN hoort gewoon dat de jonkies op een gegeven moment verder moeten“, zegt ze.  Lees verder »

Floortje Dessing na acht series weg bij 3 Op Reis

Geplaatst op Thu 21 Aug 2014 om 18:11

Floortje Dessing stopt na acht series met het reisprogramma 3 Op Reis. Dat heeft ze vandaag bekendgemaakt tijdens de najaarspresentatie van BNN-VARA. Dessing gaat zich volledig concentreren op haar programma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, dat terugkeert voor een tweede seizoen. “Ik kan daar meer de diepte in, langer interviewen. Het is journalistieker. Het zou heel goed kunnen dat dit mijn laatste seizoen 3 Op Reis is, na vijftien jaar“, zei de presentatrice in juni nog. Lees verder »

BNN en VARA met veertig nieuwe programma’s

Geplaatst op Thu 21 Aug 2014 om 16:10

Foto: BNN

BNN en VARA lanceren in het komende tv-seizoen maar liefst veertig nieuwe programma’s. Dat bleek vanmiddag tijdens een perspresentatie van de fusieomroep, die werd gepresenteerd door Jeroen Pauw en Sophie Hilbrand. Omroepdirecteur Gerard Timmer is trots. “BNN-VARA is niet zomaar een mediabedrijf. BNN-VARA heeft zich een nieuw doel gesteld. Niet het zijn van een publieke omroep alleen, maar het willen zijn van een maatschappelijk relevant mediabedrijf.” Lees verder »

Nederlandse jihadstrijders aan het woord bij BNN

Geplaatst op Thu 21 Aug 2014 om 14:44

Foto: RTLBNN gaat op 11 september de documentaire Paradijsbestormers over Nederlandse jihadstrijders uitzenden. De film zal worden voor- en nabeschouwd door Sophie Hilbrand onder de titel BNN Special: 9/11. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Filmmaker Floor van der Meulen (24) reisde voor de docu af naar Syrië. “Wat drijft jonge westerse mannen om alles en iedereen achter zich te laten en af te reizen naar Syrië om zich te mengen in andermans strijd?“, zo vertelt ze. Lees verder »

Tim Hofman: ‘BNN was niet blij met Victoria’

Geplaatst op Thu 21 Aug 2014 om 10:34

Victoria Koblenko is mede weg bij Spuiten en Slikken, omdat BNN niet helemaal tevreden was over haar. Dat heeft de nieuwe presentator Tim Hofman laten weten op 3FM. Hofman hoorde tijdens zijn vakantie van het vertrek van Koblenko, die het slechts één seizoen heeft gedaan. “Ik weet er het fijne niet van, maar volgens mij vond BNN dat het niet helemaal bij haar paste. En ik las in de media dat zij zelf ook een beetje haar twijfels had. Nou, best. Dat komt dan goed uit.Lees verder »

Victoria Koblenko stopt met Spuiten en Slikken

Geplaatst op Tue 19 Aug 2014 om 17:00

Victoria Koblenko stopt al na één seizoen met de presentatie van het tv-programma Spuiten en Slikken. Ze wordt opgevolgd door een duo: Geraldine Kemper en Tim Hofman. Dat heeft BNN vandaag laten weten. Koblenko gaf eerder al aan te twijfelen over een tweede serie, vanwege de beeldvorming. Het zou ten koste gaan van haar ‘serieuze’ werkzaamheden. Feit blijft: als mensen het niet pikken, kost het mij klussen en dus een deel van mijn inkomen”, zei de actrice.
Lees verder »

Filemon Wesselink: ‘Tv mooier dan radio’

Geplaatst op Sun 17 Aug 2014 om 10:33

Foto: Fred de Groot

Filemon Wesselink vindt tv-maken veel leuker dan radiomaken. Dat vertelt de BNN-presentator in De Telegraaf. Wesselink heeft veel ervaring met zowel radio als tv. “Radio maken is geweldig. Daar is nog ruimte om bijvoorbeeld een uur lang iemand te interviewen. Maar ik ben er tijdens de Tour de France achtergekomen dat tv maken het allermooiste is. Ik stond er met radioapparatuur en toen kwam er een renner aan die net een berg had beklommen“, zegt hij. Lees verder »

Barry Atsma twijfelde over Down Voor Dummies

Geplaatst op Wed 13 Aug 2014 om 14:15

Foto: RTL

Barry Atsma twijfelde flink toen hij van BNN het verzoek kreeg om het programma Down Voor Dummies te maken. Dat vertelt de acteur in een interview met Veronica Magazine. Atsma heeft zelf een broer met het syndroom van Down. “Ik heb heel erg op de rem gestaan in het begin. Als ik zoiets maak, gaat het over mijn broer en dan moet het wel zo fucking goed zijn, wil ik de relatie met mijn broer niet besmetten. Maar ik ben blij dat ik het heb gemaakt“, zegt de debuterende presentator. Lees verder »

Christina kon Ranking the Stars aan dankzij prosecco

Geplaatst op Thu 07 Aug 2014 om 16:05

Foto: RTLChristina Curry was behoorlijk nerveus voor de opnames van Ranking the Stars. Dat bekent de dochter van Patricia Paay in een interview met Veronica Magazine. Tijdens de eerste opnames kneep Curry steeds flink in haar arm. “Een trucje om mezelf rustig te krijgen, om de druk eraf te halen. Ik moest een psychische drempel over om daar – achter een desk – grappig en gevat te kunnen doen. De opnames voor de eerste aflevering waren de hel“, aldus het tv-talent. Lees verder »

‘Down Voor Dummies prima zomerprogramma’

Geplaatst op Thu 07 Aug 2014 om 14:01

Met Down Voor Dummies beleeft Barry Atsma vanavond zijn presentatiedebuut. Het is een tv-reeks die goed in de zomer past. Dat vertelt de acteur aan Novum Nieuws. Down Voor Dummies gaat over jongeren met Down. “We laten ook zien hoe enorm je kunt genieten van de puurheid en eerlijkheid van mensen met het syndroom van Down. Wat dat betreft is het een prima zomerprogramma. Dat is ook het seizoen van buiten aan tafel zitten, urenlang ouwehoeren en echt contact“, zegt hij. Lees verder »

Floortje Dessing gesloopt tijdens tv-opnames

Geplaatst op Wed 06 Aug 2014 om 11:15

Floortje Dessing zit er momenteel compleet doorheen tijdens opnames van 3 Op Reis in het Aziatische Tadzjikistan. Dat heeft de presentatrice laten weten op Radio 538. Dessing is uitgeput. “Ik ben echt onwijs moe, niet normaal moe. Ik ben al drie weken aan het reizen en dit was een hele zware. Ik ben volledig gesloopt“, zegt ze. “Het is mijn werk, hè. Ik vind het heel leuk, hoor, vooropgesteld, maar ik vind deze wel een beetje pittig. Ik ben wel een beetje gesloopt“, zegt ze. Lees verder »

Mediacourant Nieuws