Luuk Ikink vindt RTL Late Night met Twan Huys zwak

Luuk Ikink vindt RTL Late Night met Twan Huys nog geen goede talkshow. Het ontbreekt aan sfeer en chemie. Dat heeft de RTL Boulevard-ster gezegd in het WNL-programma ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2. Ikink werd door zijn samenwerking met Humberto Tan in het oude RTL Late Night een bekende Nederlander. Al snel na zijn vertrek ging het bergafwaarts met het programma en onder de huidige presentator Twan Huys zijn de kijkcijfers al helemaal dramatisch.

De talkshow is dan ook nog steeds niet goed, vindt Ikink. “Ik denk dat ik de mening heb die vrijwel iedereen heeft. Dat het een programma is wat er mooi uitziet. Het is een mooie studio en het zit mooi in elkaar, maar er mist nog iets.”

Er mist een soort balans in het programma, zegt hij. “Een chemie tussen de presentator en de gasten en het wringt nog telkens. Maar ik zag een tijd geleden ook dat het er wel in zit. Er werd toen gelachen, de gesprekken liepen in elkaar over en de mensen deden mee. Als de chemie aan een tafel goed is, dan gaan gesprekken vanzelf en hoeven ze niet worden aangestuurd door de presentator. Dat zit er soms wel in, maar jammer genoeg heel vaak ook nog niet.”

Het lijkt erop dat Huys nog een paar maanden mag aanmodderen. “Ik weet dat ze nog een tijd doorgaan met het programma, dus dat vind ik heel sympathiek en ook goed, want je moet zo’n programma de tijd geven. Of ik goede hoop heb? Ik hoop het voor ze.”

Het kan zomaar omslaan, dat hebben we ook gemerkt bij RTL Late Night met Humberto. Dat het van supergoed naar heel slecht bekeken ging. Ik hoop dat het voor hen positief gaat omslaan.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen