Jan Slagter trots: ‘Beestachtige groei MAX Magazine’

Omroep MAX-baas Jan Slagter is erg trots op de aanhoudende groei van zijn programmabald MAX Magazine. De betaalde oplage is in de eerste week van het nieuwe jaar boven de 160.000 per week gekomen. Dat heeft de omroep laten weten. MAX Magazine sloot eind 2017 nog af met een betaalde oplage van 135.000 en kende dus een groei van 18,5 procent over 2018. “MAX Magazine was daarmee wederom het snelst in oplage stijgende blad van Nederland“, zo laat Jan Slagter weten.

Slagter wijst erop dat de inhoud van het blad volledig is afgestemd ‘op de wensen van onze mensen’. “Elk jaar breken we nieuwe records, nu ook weer met omzet en resultaat. MAX Magazine is in korte tijd voor veel lezers onmisbaar geworden. Ik hoor dat overal in het land en hoop dat deze ontwikkeling nog heel lang aanhoudt.

Uitgever en hoofdredacteur Peter Contant zegt: “Ook in het nieuwe jaar voorspel ik voor MAX Magazine een mooie groei in oplage. De voorintekening van advertenties is voor 2019 al veel hoger dan ooit. We starten volgende week met een groot lezersonderzoek om te kijken waar we inhoudelijk nog verbeteringen kunnen aanbrengen.

MAX Magazine is het jongste programmablad van Nederland voor de actieve vijftigplusser. Het blad bracht zijn eerste nummer uit in 2013 en is sindsdien het enige in oplage stijgende programmablad van Nederland.

Aan het magazine werken vele bekende Nederlanders mee, onder wie Emile Bode, Janneke Brinkman, Jan Fillekers, Heleen de Geest, Henk van der Horst, Marc van der Linden, Tineke de Nooij, Peter van Uhm en Jan Slagter.

In het MAX Magazine van deze week zitten onder andere tien tips voor een langer, gelukkiger en gezonder leven, een interview met Maarten van Rossem en Janny van der Heijden over haar vader.

Foto: MAX Magazine

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen