Evelien de Bruijn weg bij WNL: ‘Kut, maar doe het toch’

Hart van Nederland-presentatrice Evelien de Bruijn stopt met ’t Wordt Nu Laat, de dagelijkse radioshow die omroep WNL ’s nachts uitzendt op NPO Radio 2. Dat heeft ze vannacht bekendgemaakt in de uitzending. De Bruijn deed de radioshow naast haar werk voor SBS 6 en wisselde af met Carolien Burgers. Nu trekt ze de NPO-deur achter haar dicht. Kort maar krachtig liet ze in het radioprogramma weten: “Ik ga stoppen met ’t Wordt Nu Laat. Dat vind ik heel kut, maar ik doe het toch.”

Carolien Borgers: “Ik weet niet wat ik moet zeggen.”

Evelien de Bruijn: “Ik ook niet. Ik hoef het verder ook niet uit te leggen. Dat komt wel een keer. Ik heb het waanzinnig gehad de afgelopen drie jaar. Ik ben begonnen op 2 januari 2016 en het eindigt op 2 januari 2019. Drie jaar. Het waren drie hele mooie jaren.”

Borgers: “Eef, we gaan je ontzettend missen.”

De Bruijn: “Maak er wat moois van meissie.”

Het lijkt erop dat De Bruijn niet wilde stoppen bij ’t Wordt Nu Laat. Het kan zijn dat ze er niet uitkwam met omroep WNL, maar ook dat Talpa haar niet langer bij de concurrent wil zien werken.

Update 11.58 uur – Volgens WNL-baas Bert Huisjes kwamen hij en De Bruijn er niet uit in de onderhandelingen en is er van een gedwongen vertrek geen sprake. “Het is jammer dat ze vertrekt.

Foto: Nick van Ormondt, SBS

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen