Angela vindt DanceSing niets: ’13-in-een-dozijn’

De nachtmerrie van Gordon komt uit: zijn nieuwe programma DanceSing wordt vandaag terecht afgekraakt door Angela de Jong in het AD. Het is 13-in-een-dozijn. Dat schrijft ze in haar column. Presentatoren en juryleden doen in de media al dagenlang alsof John de Mol een wereldwonder heeft geschapen met DanceSing, maar dat valt volgens De Jong vies tegen. Roepen hoe geweldig en uniek een show is om vervolgens met iets doorsnees te komen, is inmiddels de wet van SBS, stelt ze.

Het gold voor 6 Inside en het geldt nog veel meer voor DanceSing, vindt De Jong. Het decor is prachtig, “maar daar is het nieuwtje na vijf minuten vanaf. Wat overblijft is gewoon de zoveelste, 13-in-een-dozijn Talpa-show.

De juryleden zijn niet verrassend, de obligate praatjes van de presentatoren kennen we al en ook de kandidaten kennen we al, namelijk uit andere talentenjachten, aldus De Jong.

De Jong vindt dat het talent al in de eerste aflevering een beetje tegenviel. “Dat stemt weinig hoopvol voor volgende week.

Talpa heeft mooie beelden om DanceSing wereldwijd aan de man te brengen, aldus La Jong. “Maar om van de zender SBS 6 het gedroomde succes te maken moeten ze echt met iets beters komen.”

Te beginnen met de kijker serieus te nemen. Als je gouden bergen belooft, kun je niet aankomen met een hoopje gerecycled plastic dat is opgeleukt met een snoer kerstlampjes.”

Maar dat zal Gordon wel weer niet aardig vinden van me.”

De column van Angela de Jong kunt u lezen op de website van het AD.

Lees ook: Gordon haalt in DWDD keihard uit naar Angela de Jong (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen