3FM-dj’s Mark en Ramón willen uur van Frank erbij

Het 3FM-middagspitsduo Mark van van der Molen en Ramón Verkoeijen zou het liefst van 16.00 tot 19.00 uur uitzenden in plaats van 16.00 tot 18.00 uur. Dat laat Verkoeijen weten op Twitter. Momenteel is Frank van der Lende op zender van 18.00 tot 21.00 uur en als hij een uurtje in zou leveren kunnen zijn twee voorgangers een uurtje langer doorgaan. Het zou wel wat logischer zijn: de meeste middagspits-shows duren tot 19.00 uur, als de meeste mensen weer thuis zijn van het werk.

Verkoeijen laat zijn wens blijken in een twitterdiscussie met mediastrateeg Evert Bronkhorst. “Cheers! En als jullie nu gewoon tot 19.00 uur gaan uitzenden kan ik wat makkelijker luisteren, vanaf 18.00 uur meestal in de auto“, zegt hij. Daarop antwoordt de dj: “Eens 😁.

De radiomaker hoopt dat 2019 een beter jaar wordt voor 3FM. “3FM is eigenlijk net het Nederlands elftal. Iedereen vindt er iets van (voelt zich dus betrokken bij 3FM), het heeft onwijs veel nieuw talent (compleet nieuwe generatie) en daar komt steeds meer uit! Zin in 2019! Het alternatief op de rest! ❤️

Het is inderdaad niet meer zoals vroeger. We zijn alternatief, dus niet mainstream. Dat is minder toegankelijk. Maar we hebben weer een eigen karakter en sound. Het alternatief op de rest.

Maar hoe alternatief is 3FM eigenlijk? Verkoeijen: “Vaccines, Cut_, Eut, Editors, album tracks van Mumford & Sons, Greenday, Tash Sultana, Nothing But Thieves, Jason Waterfalls, White Lies, Lana Del Rey, Grimes, 1975, Hozier, Indian Askin, Balthazar, Foo Fighters, Son Mieux, De Staat, Thomas Azier, Muse, wie draait dit? Yes 3FM 😊.

Foto: Michel Schnater, BNNVARA

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen