Wilfred Genee hoeft niet geliefd te zijn in tv-land

Wilfred Genee zit er totaal niet mee dat hij niet bepaald geliefd is in televisieland. Hij heeft geen zin in de vriendjespolitiek waar Hilversum in zwelgt. Dat vertelt de presentator in weekblad Story. Genee heeft zich nooit geschaamd om samen met zijn VI-collega andere tv-sterren te becommentariëren. De tenen in tv-land zijn ongelooflijk lang, dus hij heeft daar niet bepaald vrienden mee gemaakt. “Ik ben niet heel geliefd inderdaad“, erkent de Veronica-presentator in het entertainmentblad.

De presentator heeft van dichtbij gezien dat mensen in tv-land zich afkeren van kritische vakgenoten. “Ik heb nu eenmaal een wat harde interviewstijl en dat valt niet bij iedereen even lekker“, lacht hij.

Hij vervolgt: “Maar weet je, ik heb liever dat ze me een lul van een gozer vinden maar wel een goede interviewer, dan andersom. Ik zit niet in dit vak om aardig gevonden te worden. Het maakt me niet uit wat ze van me vinden.”

Gelukkig kan hij goed door een deur met zijn VI-collega’s. “We hebben dit jaar voor het eerst met z’n allen de verjaardag van René gevierd. Ik had mijn vrouw mee, René was met zijn vriendin en Johan alleen.

Maar het feit dat we daar samen waren om iets te vieren, en dus niet om te werken, was nieuw. Dat was een paar jaar geleden echt ondenkbaar geweest.”

Het Story-interview met Wilfred Genee kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen