Victor Reinier denkt dat relatie Eva en Wolfs prima kan

Victor Reinier is het niet eens met zijn collega’s dat een relatie tussen karakters Eva van Dongen en Floris Wolfs het einde van Flikken Maastricht inluidt. Dat heeft hij deze week gezegd in RTL Late Night. Eva en Wolfs draaien al jaren om elkaar heen, maar van een echte relatie is het nooit gekomen. “Er is een soort gekke regel waar we ons krampachtig aan vasthouden en dat is dat als de spanning weggaat doordat we bij elkaar komen, dat het wel eens het einde van de serie zou kunnen zijn.”

Hij vervolgt: “Dat vinden we eng en tegelijkertijd zoeken we steeds die grens op en hopen we ook dat we wel steeds elkaar kunnen blijven aanraken.”

Zelf denkt Reinier dat het wél zou kunnen. “Ja, ik ben een van de weinigen die dat echt gelooft, omdat het huwelijk in elke relatie vol zit met spanningen. Ik denk ook dat het er niet laffer van wordt, ik denk dat het alleen maar iets nieuws toevoegt. Ik hoop dat we het aandurven, omdat het eigenlijk nooit gebeurd. Dan hoop ik dat wij het durven.”

Mensen denken al dat hij en Angela Schijf in het echte leven een relatie hebben, aldus Reinier. “Ik moest overstappen op een perron en daar stond een mevrouw en die zei: ‘Waar is Angela?’ Ik zei: ‘Dat weet ik niet.’ Toen zei ze: ‘Maar jullie zijn toch een setje?’ Mensen denken dat.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen