Shownieuws overvalt Martijn Krabbé thuis

Shownieuws besloot maandag om de stoute schoenen aan te trekken en aan te bellen bij Martijn Krabbé thuis om hem te feliciteren met zijn verlovingsnieuws. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Normaal gesproken is het not done om onvoorbereid bij sterren aan te bellen, maar Krabbé besloot om Shownieuws gewoon te woord te staan over zijn verkering met Deborah. “Wel sympathiek, hè, dat hij gewoon open doet en ons te woord staat?“, merkte presentatrice Shelly Sterk op.

Krabbé besloot zijn vriendin even te waarschuwen toen Shownieuws plotseling voor de deur stond. “Ik ben nu net mijn vriendin aan het bellen, want die is hier nog niet zo aan gewend dat er dan mensen met een draaiende camera voor de deur staan. Zij is nu net boodschappen aan het doen, dus ik ben haar nu even aan het bellen dat ze niet schrikt als ze straks komt.”

De RTL 4-ster kreeg zijn voordeur met enige moeite open. “Ik heb de deur op slot, want anders kan mijn hond vanzelf naar buiten.

En wat is zijn commentaar op het verlovingsnieuws? “Ik ben ontzettend gelukkig en ik ben stomverbaasd dat ze ja heeft gezegd. Zij vindt zichzelf een enorme bofferd, maar de bofferd ben ik natuurlijk.”

Krabbé is woonachtig in Amsterdam-Zuid.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen