Shelly Sterk: ‘Bulge is niet van Johnny de Mol’

De bulge-foto die Johnny de Mol op Instagram heeft gezet, is niet van de presentator zelf. Dat heeft deskundige Shelly Sterk maandagavond gezegd in Shownieuws. De Mol had maandag opnames van The Roast en grapte op het sociale medium dat hij daar erg ‘excited’ over is. Daarbij plaatste hij een foto van een trainingsbroek die duidelijk de contouren van een geslachtsdeel in halve erectie laat zien. Veel mensen spraken er schande van, maar volgens Sterk is het niet De Mols bulge.

Sterk was stellig: “Voor de duidelijkheid: dit is niet Johnny de Mol, hè.”

Haar collega’s vroegen zich direct af hoe zij dat wist. “Weet jij dat?“, merkte Koos van Plateringen op. En Bart Ettekoven: “Wie zegt dat? Oh, wij hebben nieuws! Hoe weet jij dat?

Daarop benadrukte Sterk direct geen seks te hebben gehad met De Mol. “O ja, voeg er maar weer één toe aan de lijst. Nee hoor jongens.”

Van Plateringen: “Er waren ook vrouwen die dit een beetje vervelend vonden voor hun jonge dochters, die ook fan zijn van Johnny de Mol. Er zijn ook mensen met een verstandelijke beperking die hem volgen op Instagram en die begrijpen dit niet helemaal.”

De bulge-foto:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

So excited for tonight’s roast of..ME! Bring it!!🔥👊🏻🥳 #theroastofjohnny #comedycentral #honor

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen