RTL hint op Katja Schuurman als Robinson-host

RTL Boulevard, dat met regelmaat van de klok programmanieuws van RTL bekend mag maken, hint op Katja Schuurman als de nieuwe host van Expeditie Robinson. Dat is te lezen op de website van de showrubriek. Schuurman stond woensdag aan de desk om te praten over een goededoelendingetje, maar werd ook gevraagd naar haar toekomstplannen bij RTL. “Dat mag ik dus niet zeggen. Ja, jongens, het is jullie persdienst! Ik weet het wel. Er zijn twee programma’s en één dramaserie.

Met die dramaserie bedoelt ze niet GTST. “Nee, het is geen soap. Je dacht: misschien gaat ze terug naar Goede Tijden? Nee, nee, nee.”

Wanneer beginnen de opnames van de twee programma’s? “Ik begin in januari met allebei de programma’s te draaien. Ik weet niet wanneer het op tv komt.

Het gaat om locatieprogramma’s. “Eén is een programma met een mannelijke collega – jullie zijn het niet. Dat is op locatie en ook een beetje met reizen. De andere is ook met een mannelijke collega en ook op locatie.”

RTL Boulevard denkt dat het zou kunnen gaan om dé kijkcijferhit van RTL 5. “Expeditie Robinson misschien…?“, aldus de showrubriek op zijn website.

Als Schuurman daadwerkelijk Expeditie Robinson zou gaan presenteren en RTL een man-vrouw-duo in stand wil houden, dan zou dat betekenen dat na Dennis Weening ook Boulevard-gezicht Nicolette Kluijver de laan uit wordt gestuurd.

Het kan ook zijn dat Boulevard hiermee de bliksemafleider van Art Rooijakkers wil spelen, die onder vuur ligt omdat hij zou hebben gezorgd voor het ontslag van Weening. Expeditie Robinson wordt doorgaans namelijk pas in juni en juli opgenomen.

Foto: KRO-NCRV, Wessel de Groot

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen