Ron vindt zichzelf niet minder succesvol dan Carlo

Ron Boszhard vindt zichzelf niet minder succesvol dan zijn succesvollere broer Carlo Boszhard. Dat zegt hij in weekblad Story. Ron begrijpt helemaal niet waar het idee vandaan komt dat hij minder succesvol zou zijn. “Er wordt geroepen dat ik de minder succesvolle broer van Carlo zou zijn. Daar ben ik het niet mee eens en ik begrijp ook niet waarop dat gebaseerd is. Ik maak 150 afleveringen per jaar van verschillende programma’s als Zappsport en Bommetje“, zegt de ster van Avrotros.

Daarbij doet hij ook nog elke zomer een komedie, vertelt Boszhard. “Het gaat me niet om Carlo, maar de mensen die dat zeggen, hebben volgens mij de feiten niet op een rijtje.”

Toch is het wel zo dat Carlo een miljoen kijkers trekt met De TV kantine en Ron een stel tv-kijkende kinderen amuseert. “Men vindt het vaak een beetje zielig als je kinderprogramma’s maakt. Dan vragen ze wanneer je nu eens programma’s voor volwassenen gaat doen. Kennelijk zijn ze vergeten dat ik dat ook heb gedaan, naast dat ik al vijftien jaar kinderprogramma’s maak.”

Voor die volwassenen-tv-periode moeten we wel even terug in de tijd. “Ik heb grote shows als De Leukste Thuis, Spel zonder grenzen en Te land, ter zee en in de lucht gepresenteerd.”

Al met al voelt Ron zich niet het onderschoven broertje van Carlo, besluit hij.

Het Story-interview met Ron Boszhard kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros, Michel Schnater

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen