Peter R. de Vries emotioneel in RTL Boulevard

Peter R. de Vries was woensdag zichtbaar geëmotioneerd toen het in RTL Boulevard ging over de zaak van Nicky Verstappen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De zaak Verstappen raakt bij De Vries altijd een gevoelige snaar. “Jij gaat nu wat leuks doen ook, hè, met de familie Verstappen?“, vroeg Peter van der Vorst. De Vries: “Ja, het is in twee opzichten een bijzondere dag. Vandaag was natuurlijk de rechtszaak, maar vanavond speelt ook Ajax tegen Bayern in de ArenA.”

De in 1998 op elfjarige leeftijd omgekomen Nicky Verstappen was altijd een enorme Ajax-fan. “Zijn slaapkamer thuis was één en al Ajax. Het was een liefhebberij die hij met zijn vader deelden. Ze zijn ook naar de opening van de ArenA geweest.”

Alles veranderde op 10 augustus in dat jaar. “Na de moord op Nicky heeft Peter Verstappen twintig jaar lang geen enkele wedstrijd van Ajax meer gekeken. Dat kon hij niet. En nu, het emotioneert mij ook, gaat hij vanavond met mij naar de ArenA. Op deze dag.”

Van der Vorst: “Ik wens je dan ook heel veel plezier ook. Ik moet je nu ook wegsturen, want de wedstrijd begint straks.”

De Vries: “Ja, het komt goed.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen