Paul de Leeuw: ‘Ik heb al sorry gezegd, PVV!’

Paul de Leeuw vindt het flauw dat PVV-Kamerlid Martin Bosma zijn volgers eraan herinnert dat hij Geert Wilders min of meer dood wenste op televisie. Dat is te lezen op Twitter. De Leeuw zong in 2011 op televisie ‘Ik ben vandaag zo vrolijk want Geert Wilders die is dood’, naar het liedje van Herman van Veen. Bosma vraagt zich af waarom er nu een minister is die Johan Derksen te verantwoording roept over zijn uitspraken op tv, terwijl dat bij De Leeuw nooit gebeurde.

D66-minister Van Engelshoven heeft zich in het NOS Journaal fel uitgesproken tegen uitspraken van Johan Derksen, die in Veronica Inside heeft gezegd dat homo’s die in de kast zitten zich moeten vermannen.

Bosma: “En als Paul de Leeuw op de tv zingt ‘ik ben vandaag, zo vrolijk, zo vrolijk, want Geert Wilders die is dood’, doet hij dan ook mensen pijn? Komt de minister dan ook langs? Zo nee, waarom niet?

De Leeuw wil hier liever niet aan herinnerd worden. “Beste Martin Bosma. Ik heb nu al verschillende malen mijn excuus aangeboden voor dat wat is gebeurd. En het was stom van me, ondoordacht en dommig. Dus dan hoeft er geen minister langs te komen. het was kortzichtig en dat heb ik al een paar keer gezegd. Maar bij deze: dom dom!

Foto: Omroep MAX

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen