Martijn Krabbé gunt Art Rooijakkers zijn tv-hit

Martijn Krabbé vindt het heel erg leuk voor zijn nieuwe collega Art Rooijakkers dat hij meteen zo veel succes heeft bij RTL 4. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd in Pauw. Rooijakkers is op zaterdagavond de winnaar van zijn tijdslot met het programma Praat Nederlands Met Me en dat is hem van harte gegund, aldus Krabbé. Hij vindt dat de show hem goed past. “Elke presentator hoopt er natuurlijk op dat hij in een programma terechtkomt, waarin hij zijn persoonlijkheid kan laten zien.”

Het is bovendien een sympathieke jongen, meent Krabbé. “Art Rooijakkers heeft net de overstap gemaakt van de NPO naar RTL en we gingen op de eerste RTL-bijeenkomst bowlen met z’n allen. Heel schattig, want daar zei hij nog over: ‘Ik was zo onder de indruk van al die RTL-sterren.’ Dat vond ik zo ontroerend.”

Rooijakkers is gewoon een schatje, stelt Krabbé. “Ik gun die jongen zo’n hit en zo’n moment en dat heeft hij echt te pakken met Praat Nederlands Met Me. Waar hij bij Wie is de Mol vaak heel gestileerd uitgeschreven teksten te berde bracht, kan hij hier zichzelf zijn.”

Hij krijgt af en toe de slappe lach, zonder dat hij het vermogen verliest om alles in goede banen te leiden. Dat doet hij heel knap en dat is echt een compliment waard.”

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen