Martijn Krabbé blij met quiz: ‘Even iets anders’

Martijn Krabbé vindt het heel erg leuk dat RTL 4 hem op de presentatie van de zondagshow De Weg Naar Het Miljoen heeft gezet. Het is weer eens even iets anders. Dat vertelt de presentator in de Avrobode. Krabbé maakte jarenlang het populaire klusprogramma In Holland Staat Een Huis, maar tegenwoordig is hij vooral druk met The Voice en alle spin-offs. De quiz is voor hem een leuke afwisseling. “Het is superleuk, echt even iets heel anders“, geeft de presentator aan.

Het is niet zijn eerste quiz. “Twintig jaar geleden begon ik bij RTL met een loterijprogramma, De recordshow, waarin kandidaten allerlei records probeerden te breken. Het is hiermee niet te vergelijken, de techniek is zo veel verder! Grappig genoeg werd ook dat opgenomen in Studio 1 in Aalsmeer, ik kwam zelfs collega’s tegen uit die tijd.

Krabbé is nu twee keer op tv in het weekend. “Op vrijdag The voice of Holland en op zondag De weg naar het miljoen. Bijzonder hoor. The voice is trouwens weer fantastisch. In juli hebben we de auditierondes alvast gefilmd, omdat het behoorlijk lastig is om de coaches bij elkaar te krijgen door hun volle agenda’s.

Nu al sprong er een aantal kandidaten uit. Ik zag er drie of vier waarvan ik dacht: die zou zomaar kunnen winnen. Het leuke is, dat door het programma heen vaak opeens onverwachte kandidaten bovendrijven. Ze groeien in hun ontwikkeling of vinden een stijl die goed blijkt te passen. Dat onvoorspelbare maakt het juist zo leuk.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen