Margriet van der Linden ‘heel erg blij’ met vervolg M

Margriet van der Linden is er ‘heel erg blij’ mee dat ze ook in 2019 mag passen op het tijdslot van De Wereld Draait Door met haar eigen talkshow M. Dat laat ze weten in een persbericht van KRO-NCRV. Hoewel NPO 1 niet tevreden was over haar kijkcijfers, geeft de zender haar toch nog een kans. “Het eerste seizoen van M smaakte zeker naar meer en ik ben dan ook heel erg blij dat ik van de NPO en KRO-NCRV het vertrouwen heb gekregen een tweede seizoen te mogen maken.”

Ze heeft er nu al zin in. “Ik ben er vanaf 1 april drie maanden lang weer iedere werkdag met M en verheug me er op onder andere het WK Vrouwenvoetbal vanaf 7 juni een mooi platform te geven.

Jochem de Jong, mediadirecteur van KRO-NCRV, is ook trots. “Wij zijn verheugd dat M een vervolg krijgt en een kans om te groeien op de vooravond op NPO 1. Margriet is een uitstekende journalist en heeft bewezen een uitdagende en kritische talkshow te kunnen neerzetten.”

Ook de goede ontvangst en reacties op haar documentaireserie How to be gay dragen eraan bij dat wij met veel enthousiasme uitkijken naar het tweede seizoen van M!

M is vanaf 1 april weer elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: Robin de Puy, KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen