Luuk Ikink wil Expeditie Robinson niet presenteren

Luuk Ikink ziet de presentatie van Expeditie Robinson niet zitten. Hij denkt ook niet dat RTL hem daarvoor in het vizier heeft. Dat zegt de presentator in het AD. RTL 5 heeft Dennis Weening ontslagen als Robinson-host, volgens Radio 538-dj Coen Swijnenberg omdat Art Rooijakkers dat heeft bedongen bij zijn komst naar RTL. Honderd procent zeker is zijn aanstelling nog niet. Ziet Ikink het zittten? “Nee nee, dat moeten andere mensen maar doen“, zo laat de presentator weten.

Hij verwacht ook niet dat RTL hem daarvoor polst, aldus Ikink. “Ik kan me trouwens niet voorstellen dat RTL daar überhaupt aan denkt. Het is niet echt iets wat bij mij past.

Denkt hij ook niet dat de aanstelling van Rooijakkers alleen nog een formaliteit is? “Dat denk ik wel. Iedereen zegt het. Ik heb niet het idee dat Art het zelf niet wil doen.

Ook als kandidaat meedoen ziet hij niet zitten. “Voorlopig niet. Ik heb kleine kinderen. Mijn jongste is dertien weken. Als ik mee zou doen, ga er vanuit dat ik win, haha, en dan dus vijf weken weg ben. Dat kan ik niet maken. Zegt mijn vrouw: hallo, de groeten! Later misschien wel. Ik zeg ook nooit nooit.

Het AD-interview met Luuk Ikink kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen