Koningin Máxima opent nieuwe studio van Koffietijd

Koningin Máxima opent donderdag het nieuwe kantoorgebouw van de Postcode Loterij in Amsterdam, dat ook de nieuwe studio van Koffietijd en 5 Uur Live huisvest. Koffietijd-diva Quinty Trustfull is gastvrouw tijdens de opening en is bijzonder trots op het koninklijk bezoek. “Op 6 december presenteer ik ’s middags de opening, met onze koningin Máxima. Dat vind ik echt een eer, heel leuk dat ik dat mag doen. Heel bijzonder om haar daar te mogen ontmoeten“, vertelt ze in De Telegraaf.

Voor Koffietijd zit er ook een zwart randje aan de verhuizing. De sfeervolle villa in Eemnes wordt ingeruild voor een ecologisch verantwoord kantoorpand aan de Zuidas. “De volgende ochtend gaan we daar voor het eerst live.

Wat vindt Trustfull van die verhuizing? “Ons programma is van de Postcode Loterij. De hele entourage in de nieuwe studio is anders dan in de villa, maar het wordt ongelooflijk mooi. Het is een prachtig gebouw en het meest duurzame van Nederland. Ik heb er heel veel zin in.

Het zal wel even wennen zijn, maar we hebben in Amsterdam een dakterras met een wormen- en bijenhotel, en een atrium. Dat zijn ook plekken van waaruit we iets kunnen doen.

Het Telegraaf-interview met Quinty Trustfull kunt u lezen via Blendle.

Foto: RVD

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen