Kalvijn vindt dat Twan Huys niet zijn best doet

YouTube-bekendheid Kalvijn, die deze week het nieuws haalde omdat hij nu één miljoen abonnees heeft, is een beetje teleurgesteld in Twan Huys. Dat zegt hij in de rijdende talkshow van NU.nl. Kalvijn was dinsdag te gast in RTL Late Night, maar vond Huys niet erg ingelezen. Om zijn één miljoen abonnees te vieren liet Huys’ redactie bekende collega’s roast-achtige boodschappen voor Kalvijn inspreken, maar ’s middags had hij die al gezien én een reactie erop op YouTube gezet.

Toch vroeg Huys aan Kalvijn: “Kan dit weer op jouw kanaal wat je hier zit? Kun je dit gebruiken en is het dan weer een filmpje voor morgen?

Daarop zei Kalvijn: “Ik heb mijn reactie al geüpload. Ik heb het gisteren voor het eerst gezien en ik heb mijn eigen reactie er al op gegeven.”

Dit soort dingen zijn een beetje jammer, aldus Kalvijn bij NU.nl. “Ik was bij Twan Huys en ik vond het daar wel een beetje tegenvallen. Om mij even kritisch in de wedstrijd te zetten. Ik vond het echt wel een beetje teleurstellend. Hij stelde ook een aantal vragen waarvan ik dacht: kom op man.”

Dan vraagt Twan: ‘Ga je hier ook nog wat mee doen op YouTube?’ Dan denk ik: gast, drie uur geleden is er al een video online gekomen op mijn kanaal. Dan denk ik: gast, jongen. Dat gaat dan wel door m’n hoofd. Dan denk ik: doe je best, had even gekeken. Je hebt mensen aan tafel. Ik vond het een beetje oppervlakkig blijven.”

Het RTL Late Night-optreden van Kalvijn vindt u hier, de rijdende talkshow hier en het filmpje op zijn YouTube-kanaal hier.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen