Jeroen Pauw shinet in Gerard Joling-achtig glitterpak

Jeroen Pauw verraste zijn kijkers door woensdagavond in zijn talkshow opeens een hysterisch glitterpak à la Gerard Joling te dragen. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Pauw sprak in het slot van zijn programma met Gerard Joling, Shirma Rouse, Henk van der Meijden en Wibi Soerjadi. Ze hebben allen iets bijzonders te bieden rondom kerst. “We hebben iets met jullie bedacht. Van alles wat jullie gaan aanbieden de komende weken, hebben jullie een medley gemaakt.

Tijdens de medley wisselde Pauw zijn degelijke jasje in voor een heus glitter- en glamourexemplaar. Op een gegeven moment waren Pauw en Joling niet meer uit elkaar te houden.

Van Pauw is bekend dat hij niet enorm met kleding bezig is. Vooral in zijn vrije tijd draagt hij het graag casual. “Als ik op Curaçao ben, heb ik een baard en kunnen mensen me herkennen aan het gat in mijn kleren“, zei hij eerder.

In de schijnwerpers gaat Pauw wel graag goed gekleed. Zo neemt hij onder meer kleding af van Hans Ubbink, net als omroepcollega Matthijs van Nieuwkerk. Maar: “Matthijs draagt ons de laatste tijd minder; hij heeft te vaak gasten aan tafel die ook kleren van mij aanhebben“, zei de kledingontwerper eerder.

Pauw trok woensdag 891.000 kijkers (28 procent).

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen