‘Irene Moors moet terug naar RTL, duo met Tensen’

Eric de Munck, showdeskundige van RTL Boulevard, vindt dat RTL 4 zich ervoor moet inspannen om Irene Moors na haar mislukte SBS-avontuur terug te halen naar het oude nest. Dat zegt hij in een blogpost. Moors vertrok in 2016 na maar liefst 26 jaar bij RTL, maar na drie jaar bij SBS vertrekt ze alweer. Ze was er een vreemde eend in de bijt, meent De Munck. “Ze was geen match met goedkoop en makkelijk geproduceerde programma’s als Vet Fit en Topper Gezocht.

Als eerste presentatoren tekenden Irene Moors en Jan de Hoop op 2 oktober 1989 een contract bij RTL 4. Volgend jaar viert de zender zijn dertigste verjaardag. “Reden genoeg om haar te vragen voor een groots feestprogramma denk ik.

Een jubileum zonder Irene is simpelweg geen jubileum, meent hij. “Tijd genoeg voor RTL om Ireen te bellen, toe te geven dat de fout om haar te laten gaan een enorme was en de liefde daarna opnieuw te bezegelen.

Wat kan ze dan gaan doen bij RTL? “Een praatprogramma met Carlo Boszhard of een middagmagazine met Caroline Tensen, de tv-wereld ligt aan haar voeten.

Moors was onlangs te zien in de veelbekeken Matthijs van Nieuwkerk-show De Top 2000 Quiz op NPO 3. Binnenkort is ze te gast in de NPO 1-quiz Sterke Verhalen.

De blogpost van Eric de Munck kunt u hier lezen.

Lees ook: Irene Moors al na drie jaar weg bij SBS 6 (maandag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen