Irene Moors biedt zich aan als invaller Tijd voor MAX

Irene Moors heeft zich aangeboden als invalpresentatrice bij Tijd voor MAX. Ze gaat met plezier eens op de stoel van Martine van Os zitten. Dat vertelde ze woensdag in de vijfuurshow van NPO 1. Moors rekende er al op, maar deze maand bracht SBS 6 het naar buiten: na januari is het over en uit voor haar bij de zender. Dat betekent dat ze nu zonder vaste werkgever zit. De presentatrice gaf aan niet in zak en as te zitten, maar het juist fijn te vinden dat ze nu wat vrijer is om klussen te doen.

Ze voelde zich niet meer helemaal in haar element bij SBS 6. “Kijk, als je op een gegeven moment een bepaalde leeftijd hebt bereikt – niet dat ik me te oud voel voor televisie, want hallo, dames en heren – dan past niet alles meer bij je.”

Als je je dan beperkt tot één zender waar andere dingen gemaakt worden en waar maar af en toe iets voorbij komt wat echt bij je past, dan is die exclusiviteit gewoon lastiger. Ik wil het gewoon lekker breed houden en overal aan de slag kunnen waar iets is wat wel leuk is voor mij.”

Is Tijd voor MAX niet iets voor haar? “Ja, Martine, geen enkel probleem. Als jij er tussenuit moet, dan kom ik even invallen.”

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen