Edwin Evers moet niet denken aan Expeditie Robinson

Edwin Evers moet er niet aan denken om mee te doen aan Expeditie Robinson. Hij heeft het ook nooit overwogen. Dat vertelt de Radio 538-ster in het AD. Veel BN’ers doen voor de exposure mee aan het RTL 5-programma, maar Evers gelooft daar niet zo in. “Ik vind het echt niet leuk. Als je het nou over gedoe hebt: tv, dát is gedoe. Je krijgt echt geen betere luistercijfers door mee te doen aan Expeditie Robinson. Te veel mensen denken dat dat wel zo is. En je hóeft ook niet naar een rode loper.

Evers is geen rodeloperfan. “Ik vind het verschrikkelijk. Ik ga op zaterdagavond liever met vrienden naar een bioscoop dan tussen allemaal andere mensen in een pinguïnpak naar een première. Dat doe je alleen maar om gezien te worden. Ik ben geen patser. Ik heb het niet zo op patsers.”

Toch heeft hij zelf drie auto’s, waaronder een Porsche. “Ik heb al die dingen die jij noemt hè? Dat zwembad, drie auto’s… Maar ik ben niet het type dat met de Porsche aankomt en dat ding voor de kroeg zet. Ik fiets lekker.

Wat doet hij eigenlijk allemaal met zijn 538-miljoenen? “Ik geef het vooral uit aan vakanties. Juist omdat ik veel dingen gedoe vind, zoek ik comfort. Met een heel goed hotel bijvoorbeeld.

Het AD-interview met Edwin Evers kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen