Comedy Central met live-nabeschouwing Johnny-roast

Comedy Central komt dit jaar met een live-nabeschouwing van The Roast, net zoals we dat kennen van programma’s als Wie is de Mol (MolTalk) en Expeditie Robinson (Eilandpraat). Dat heeft de zender laten weten. The Roast of Johnny de Mol is vorige week opgenomen en wordt morgen uitgezonden. Dat programma is dus gemonteerd en niet live. De nabeschouwing is dus wél live en komt vanuit de studio van MolTalk: Vondel CS. De presentatie is in handen van Dennis Weening.

Weening ontvangt in de studio Tooske Ragas en Danny Froger die als kersverse roasters Johnny de Mol flink het vuur aan de schenen hebben gelegd. Daarnaast schuiven ervaringsdeskundigen én ex-roasters Soundos El Ahmadi en Lange Frans aan.

Verder komt de zender dit jaar ook met een inleidend programma: Peter’s Funniest Roast Videos. Als opwarmer cureert Peter Pannekoek om 20.00 uur de leukste en meest spraakmakende roast-fragmenten.

Daarna, om 20.30 uur, volgt dus de daadwerkelijke roast van Johnny de Mol. De nabeschouwing wordt uitgezonden om 22.00 uur.

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen