Chazia Mourali wil aan tafel bij Veronica Inside

Chazia Mourali zou het leuk vinden om te worden uitgenodigd in het programma Veronica Inside. Ze zou daar leuke verhalen kunnen vertellen. Dat vertelt ze in de VARAgids. Mourali vertelde onlangs op de radio bijvoorbeeld waarom de van oorsprong Algerijnse voetballer Zinédine Zidane zo legendarisch is. “Dat begrijp je veel beter als je de Franse geschiedenis kent. Het idee dat je een voetbalfanaat iets kan vertellen wat hij of zij nog niet weet, is magisch“, zegt ze.

Ook Wilfred GeneeJohan Derksen en René van der Gijp kan ze dingen uitleggen die ze nog niet weten. “Ik zou het ontzettend leuk vinden zo’n verhaal bij Veronica Inside te delen. Maar die zitten daar echt niet op te wachten, haha.”

Het zou spannende televisie opleveren. “Het lijkt me een heel interessante match. Meer tegenpolen aan een tafel. Juist omdat er wrijving zal zijn, kunnen we elkaar aanvullen.”

In de televisiewereld zijn veel niches. Die werelden kunnen meer bij elkaar gebracht worden. Bijvoorbeeld door meer vrouwen aan een voetbaltafel te zetten. Spannend toch? Kom maar op!

Het VARAgids-interview met Chazia Mourali kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen