Carlo Boszhard wil met Irene Moors op 5 Uur Live-slot

Carlo Boszhard ziet een hereniging met Irene Moors op RTL 4 wel zitten nu ze de laan is uitgestuurd bij SBS 6. Hij denkt aan een programma op het tijdslot van 5 Uur Live. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. Na drie jaar zonder Carlo & Irene zou het duo de draad weer op kunnen pakken. “Dat hoop ik wel. Het kan in elk geval weer en ik kan me toch niet voorstellen dat RTL daar geen tijd voor vrij zou willen maken. Of het weer op zondagmiddag Life 4 You moet zijn, weet ik dan weer niet.

Dat zondagslot tussen vijf en zeven is passé, denkt Boszhard. “Met Netflix enzo is dat tijdstip van toen een beetje wég volgens mij. Maar doordeweeks, en dan kijk ik naar het timeslot van Tijd voor MAX, daar zou volgens mij voor een nieuwe Carlo & Irene-show nog wel wat te halen zijn.

Boszhard denkt dat er recht tegenover Martine van Os en Sybrand Niessen van Tijd voor MAX ruimte is voor nóg een duo tussen vijf en zes. Op dat tijdstip zendt RTL 4 nu het programma 5 Uur Live met Daphne Bunskoek uit.

Wil Boszhard dan vijf dagen per week op Bunskoeks plek gaan zitten? “Of drie keer, afgewisseld met een ander duo. Ik weet het niet, ik denk maar hardop, maar dat zou ik wel weer zien zitten. Maar misschien komt er hier en daar ook nog wel iets heel anders uit de koker, we gaat het er eerst samen maar eens over hebben.”

Voorlopig beginnen eerst nog de opnames van De TV Kantine. “We hebben weer een mooie lijst met nieuwe namen. Twan Huys ga ik natuurlijk doen, Jeroen Pauw gaat in de revisie en wie ik er ook dolgraag aan toe wil voegen is het advocatenechtpaar Geert-Jan en Carry Knoops.

Het Telegraaf-interview met Carlo Boszhard kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen