Boxing Stars roemloos ten onder op RTL 5

Het BN’er-boksprogramma Boxing Stars is woensdagavond roemloos ten onder gegaan op RTL 5. De finale kwam niet verder dan 175.000 kijkers (2,8 procent), een veel te lage score voor een groots opgezet liveprogramma. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. RTL 5 was tijdens de finale van Boxing Stars veruit de minst bekeken toptienzender op prime time. Ook de eerste zes afleveringen van het programma waren nauwelijks in trek. Al met al was de BN’er-show een grote flop.

Boxing Stars telde in totaal zeven afleveringen. De eerste zes afleveringen van Boxing Stars scoorden respectievelijk 273.000, 259.000, 282.000, 380.000, 222.000 en 197.000 kijkers.

Juvat Westendorp, Jessie Jazz Vuijk en Rein van Duivenboden zijn de winnaars van Boxing Stars geworden. Ze wonnen in de categorieën zwaargewicht, lichtgewicht en vrouwen.

Al met al is het met deze kijkcijfers onwaarschijnlijk dat Boxing Stars terugkeert voor een nieuw seizoen. Het programma kreeg wel veel aandacht van RTL Boulevard, maar dat leek een beetje een PR-moetje.

Concurrent Shownieuws had de laatste maanden ook een PR-moetje. Om de haverklap stonden er talenten uit de kijkcijferflop House of Talent aan de desk, terwijl niemand wist wie ze waren.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen