‘BN’ers sparen Johnny de Mol vanwege macht Molletjes’

De Comedy Central-roasts van Gordon en Giel Beelen waren behoorlijk pittig, maar tijdens de roast van Johnny de Mol – de opnames waren afgelopen maandag – waren veel sterren vrij tam. Dat zei Rick Brandsteder dinsdagavond in RTL Boulevard. Het heeft te maken met de familienaam dat BN’ers niet helemaal los durven te gaan, denkt Brandsteder. “Ik heb toch het idee dat het te maken heeft met de invloed van zijn familie. Dat mensen toch een beetje bangig zijn“, stelt hij.

Pittig was de roast niet echt, vindt Brandsteder. “Ik moet wel zeggen dat ik het ergens een beetje tam vond. Dan mag je een keer legaal iemand helemaal met de grond gelijk maken en dan waren het vooral zalvende woorden met de handrem erop.”

Wie níet bang is voor het Talpa-monster is Peter Pannekoek. “Hij hoeft geen uitnodiging meer van SBS te verwachten, want hij kwam wel echt met een heel harde grap. Hij zei: ‘Johnny werkt graag met mongolen. Zijn vader ook. Die heeft zelfs een hele zender gekocht voor ze.’ Dat was wel mooi.”

Al met al blikt Brandsteder terug op een milde roast. “Het mocht van mij wel een knakkie harder.”

De roast van Johnny de Mol wordt op dinsdag 18 december uitgezonden door Comedy Central.

Foto: Comedy Central

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen