Alberto Stegeman wint kwart miljoen op pokertoernooi

Alberto Stegeman kan veel meer dan alleen fluisteren in vliegtuighangars. Hij heeft vrijdagnacht in Amsterdam het prestigieuze pokertoernooi Master Classics of Poker Main Event gewonnen. Dat meldt het AD vandaag. Stegeman verdient maar liefst 240.183 euro aan de overwinning. “Het is ontzettend veel geld natuurlijk“, zei hij voorafgaand aan het toernooi. “Dat had ik ook niet kunnen denken, maar de kans dat ik dat bedrag ga winnen is zo klein, dat ik er niet eens over na ga denken.”

Na afloop blijkt hij het dus daadwerkelijk gewonnen te hebben. “Die zien we hier nooit meer terug, joh”, merkte Evert Santegoeds op in Shownieuws.

Stegeman reageerde na zijn winst als volgt bij PokerCity: “Dit is een jongensdroom! Het is onwerkelijk. Ik voel heel veel warmte en hulp van iedereen. Mensen hebben me ook wel wat tips gegeven.”

Het is fantastisch dat geldbedrag. Echt subliem. Maar het is ook ongelooflijk veel eer. Om dit toernooi op die manier te winnen, hoop ik ook dat het voor de poker community helpt.

Het Master Classics of Poker Main Event is het grootste pokertoernooi van Nederland. Het toernooi kreeg vrijdag ook aandacht in RTL Boulevard.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen