‘VS-droom Glennis over, treedt nu op bij Viva-event’

Glennis Grace deed in de zomer mee aan America’s Got Talent en onze media renden er hysterisch achteraan. Ze werd zo ongeveer gebombardeerd tot het talent waar de Amerikanen jarenlang op hebben zitten wachten; bij Matthijs van Nieuwkerk mocht ze weer eens beloven dat ze ‘altijd terug zal komen naar Nederland’. Inmiddels is de talentenjacht alweer twee maanden afgelopen, is ze gedumpt door haar Amerikaanse management en lijkt het toch niet zo storm te lopen.

‘Glennis’ Vegas-droom nu al uiteengespat?’, kopt De Telegraaf dit weekend. “Ze lijkt door de breuk met haar management toch ook weer een beetje terug bij af…

De Amerikaanse managers van Grace vonden het moeilijk om met haar te werken en braken met haar. Haar ontdekker John van Katwijk, met wie ze ook al eens brak, denkt dat Grace er niet van houdt om zich over te geven aan managers. “Ze moet zich helemaal overleveren en ik schat in dat ze dat niet heel makkelijk kan.

Van Katwijk denkt dat het nu wel moeilijk gaat worden voor Grace om het nog te maken in de VS. “Er zijn twee maanden voorbij zonder dat er iets is gebeurd. Twee compleet verloren maanden en roem ís al zo vluchtig.

Ook De Telegraaf ziet het somber in: “Twee maanden na de finale is Glennis nog geen stap verder en stond zij nu op een Viva-event te zingen voor de lezeressen van dat damesblad, in plaats van op de plek waarvan zij droomde: Madison Square Garden in New York.”

Het Telegraaf-artikel Glennis’ Vegas-droom nu al uiteengespat? kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Thierry Baudet: ‘Wie is Glennis Grace?’ (19 september)
Glennis Grace strandt in finale America’s Got Talent (20 september)
Shownieuws-ster Guido: ‘Media te lyrisch over Grace’ (20 september)
Shownieuws: ‘Glennis Grace heeft sterallures’ (21 september)
Glennis doet het weer: ‘Ik blijf Nederland trouw’ (6 oktober)
Glennis stelt DWDD-kijker gerust: ‘Ik kom altijd terug’ (13 oktober)
Management ontslaat Glennis Grace via RTL Boulevard (13 november)
Bart Ettekoven: ‘Valt niet te werken met Glennis Grace’ (14 november)

Foto: America’s Got Talent

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen