VI pleit voor ontslag Dave Roelvink bij SBS 6

De mannen van Veronica Inside vinden dat Dave Roelvink geen podium meer moet krijgen van media als SBS 6. Dat hebben ze gezegd in hun talkshow op zusterzender Veronica. Roelvink is veroordeeld voor snelwegterreur en voor de mannen van VI is de maat vol. “Wat een onbeschaafde vlegel, joh. Ze hebben hem verdorie klemgereden. Hij heeft het verkeer in gevaar gebracht met 180 kilometer op de ringweg en dan heeft hij nog een grote waffel ook bij de rechter“, aldus Johan Derksen.

Tafelgast Valentijn Driessen: “Die blokkeerfriezin kreeg een zwaardere straf. Die kreeg 240 uur taakstraf en een week voorwaardelijke gevangenisstraf.”

Johan Derksen: “Die Dries is een ongevaarlijke, onschuldige man. Eigenlijk wel een sympathieke man. Maar het wordt nu wel eens tijd dat hij zijn zoon eens een geweldige schop onder zijn kloten geeft.”

Valentijn Driessen: “Als zender moet je zo’n zender toch ook niet willen? Deze komt gewoon op de televisie en alles.”

Johan Derksen: “Ik kan me niet voorstellen dat ik als bedrijf deze klootzak zou inhuren voor een bedrijfsfeest.”

Valentijn Driessen: “Ik weet niet wat deze gozer doet, maar volgens mij kan hij niets.”

Wilfred Genee: “Wat het moeilijke is is dat hij nu 40 uur en plein public moet schoffelen, maar dat hij een filmpje maakt waarbij hij oraal bevredigd wordt door een meisje, vindt hij heel normaal om overal te laten zien. Ik vind het echt onbegrijpelijk allemaal.”

Roelvink is momenteel te zien in de soap De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken op SBS 6. Ook bij concurrent RTL is hij kind aan huis.

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen