Veronica Inside eens met kritiek op Studio Voetbal

De mannen van Veronica Inside zijn het eens met de kritiek op de afgelopen aflevering van Studio Voetbal, die werd geopend met minutenlange kritiek op het nieuwste Instagram-filmpje van voetballer Memphis Depay. Dat lieten ze weten in de uitzending van maandag. Depay heeft vijf miljoen volgers op Instagram en viert dat met een filmpje waarop hij in een mal jasje wat rapteksten opdist. Verschrikkelijk, noemde Rafael van der Vaart dat in Studio Voetbal. Hij vond het aandachttrekkerij.

VI-ster Wilfred Genee vindt het geinig dat Van der Vaart de voetballer aandachttrekkerij verwijt. “Van Rafael vond ik het wel opmerkelijk. Hij heeft ervoor gekozen om een glamourhuwelijk aan te gaan, een glamourleven te leiden en in heel veel programma’s en bladen te verschijnen. Dan kies je daar toch ook een beetje voor, vind ik.

Ook Studio Voetbal-collega Pierre van Hooijdonk uitte zich kritisch. Genee: “Ik werd nog getipt door een vriend van mij over Pierre van Hooijdonk, die een commercial deed in Turkije waarin hij steeds een andere snor op zet. Als Pierre ervoor betaald wordt, wil hij het wel doen. Dat wil wel eens meespelen bij Pierre.

Genee heeft niet zo veel moeite met het filmpje. “Je moet gewoon zelf lekker doen waar je zin in hebt en zo lang het geen invloed heeft op je prestaties, vind ik gewoon dat het moet kunnen.

René van der Gijp: “Ik moet jou heel eerlijk bekennen, Wilfred: als jij dat leuk vindt en het is jouw hobby, dan zie ik daar weinig kwaads in. Die jongen doet geen vlieg kwaad, gaat lekker met een sigaar op, laat zich filmen en lult een beetje onzin uit z’n nek. Lekker, toch.

Hij vervolgt: “Die gaat weer naar huis, trekt die rare jas uit en gaat weer op de bank liggen. Hij doet niemand kwaad. Prima. Het is zo onschuldig, man. Gewoon een nummertje opsteken en een sigaartje opsteken.”

Johan Derksen: “Zoals hij nu voetbalt, mag hij van mij alles doen. Ik denk dat jongelui dit leuk vinden. Die zouden dit allemaal ook graag doen met zo’n jasje aan.

Lees ook: ‘Voetbalfans zijn Studio Voetbal spuugzat’ (gisteren)

Foto: RTL

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen