Twan Huys strikt Jan Smit en Seal: te gast in week elf

In de hoop de kijker een beetje op te poken om te gaan kijken, maakt RTL Late Night nu al in het weekend enkele gasten bekend die Twan Huys komende week gaat interviewen. Het gaat om Jan Smit op woensdag en Seal op donderdag. Dat heeft de talkshow laten weten. Volgens de talkshow van Twan Huys is er een run op de tickets van deze uitzendingen, vanwege de vele fans van beide artiesten. “Voor beide dagen zijn nog (beperkt) kaarten beschikbaar“, aldus de redactie.

Smit komt langs om zijn nieuwe single ‘Liever Dan M’n Eigen Leven’ voor het eerste live te laten horen. Het lied is geschreven door Sanne Hans (Miss Montreal) en is de tweede single van het album ‘Met Andere Woorden’.

Seal komt donderdag langs als voorbode op zijn optreden bij ‘Night of the Proms’ in Rotterdam Ahay op zaterdag. Hij speelt een intieme versie van zijn klassieker ‘Kiss From A Rose’.

Het is overigens niet de eerste keer dat Seal te gast is in RTL Late Night. Drie jaar geleden was hij ook al eens van de partij.

RTL Late Night met Twan Huys gaat komende week zijn elfde week in. Het programma is al sinds de eerste week een kijkcijferflop.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen