Twan Huys nodigt mannen van Veronica Inside uit

Twan Huys nodigt de mannen van Veronica Inside uit om langs te komen in zijn talkshow RTL Late Night. Dat is te zien in een videobericht op Twitter. De mannen van VI zijn nog nooit te gast geweest in RTL Late Night, omdat de vorige presentator Humberto Tan vindt dat zij hem er in 2010 hebben uitgewerkt bij RTL 7. Nu Tan de laan uit is gestuurd, zijn Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee weer welkom in de talkshow. Sterker nog: Twan Huys nodigt ze nu dus persoonlijk uit.

René van der Gijp had het in de aflevering van maandag over RTL Late Night. “Ik zit naar die Twan Huys te kijken en dan zie ik daar allerlei lekkere dingetjes op tafel staan die je kunt dippen enzo, maar dan moet je kijken wat ze godverdomme hier op tafel zetten.”

De voetbalanalist doelde op de smakeloze zoutjes die voor hem stonden. “Dat zou je toch niet in je mik steken? Wie doet dat? Dat is toch viezigheid dit? Is er nou nooit iemand die denkt: we zetten eens wat lekkers op tafel? Ik word hier strontmisselijk van. Vieze kutkoekjes zijn het.

Huys grapt nu in een videobericht: “Ja, dat klopt, René, het leven is goed bij RTL Late Night. Dit is het assortiment wat we vanavond aan tafel hebben, dus bij deze: als je honger hebt en vooral ook zin een goed gesprek, jullie allemaal, dan zijn jullie van harte uitgenodigd bij RTL Late Night.”

Het videobericht van Huys:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen