SBS 6 zet Gordon in als jurylid DanceSing

De eerste klus van Gordon bij SBS 6 is bekend. Hij wordt ingezet als jurylid in de nieuwe donderdagavondshow DanceSing, die op 3 januari in première gaat. Dat heeft de zender laten weten. DanceSing is de zoveelste talentenjacht op het gebied van dans en zang. Dit keer wordt er gezocht naar Beyoncé– of Bruno Mars-achtig talent dat zowel goed kan dansen als zingen. De winnaar mag een door topproducer RedOne en zijn team geschreven en geproduceerde track opnemen.

De talenten doen auditie in beide categorieën, waarbij Trijntje Oosterhuis en Gordon de zangprestaties van de talenten beoordelen. Timor Steffens en Kenzo Alvares beoordelen de talenten op hun dansuitvoeringen.

Steffens is tegenwoordig bij ieder dansprogramma op tv betrokken, Kenzo Alvares is wat minder bekend. “Hij is over de hele wereld actief als danser en choreograaf en was eerder als choreograaf betrokken bij Dance Dance Dance.”

De presentatie van het programma is in handen van Johnny de Mol en Romy Monteiro. De Talpa-productie begint op donderdag 3 januari om 20.30 uur op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen