Ruud de Wild: ‘Ik vraag Sophie Hilbrand niet meer’

Ruud de Wild gaat Sophie Hilbrand niet meer vragen om te gast te zijn in zijn podcastserie 30 Minuten Rauw, nu ze het verzoek een keertje heeft geweigerd. Dat heeft de NPO Radio 2-dj gezegd in de rijdende talkshow van NU.nl. Hilbrand heeft het verzoek van De Wild naast zich neergelegd omdat er ‘nog allerlei andere dingen op mijn lijstje staan, waarvan ik denk: dan ga ik eerst dat doen, en dan ga ik een keer bij Ruud zitten’. Prima, aldus de radio-dj, maar hij blijft niet achter haar aan lopen.

De Wild: “Ik vraag mensen, omdat ik oprecht geïnteresseerd bent. Ik had Sophie Hilbrand gevraagd en die wilde niet. Ik heb ook gevraagd: ‘Waarom niet?’ Toen zei ze: ‘Daar ben ik na mijn burn-out niet aan toe.’ Als geen ander begrijp ik wat zij voelt. Nou, dan ga ik haar ook niet meer lastigvallen. En ook niet over drie maanden. Nou, dan hoor ik het van haar wel, of nooit meer.

Het is niet dat De Wild haar nodig heeft. Momenteel maakt hij op NPO Radio 2 de best beluisterde middagspits-show van het land.

Ik ben marktleider in alle doelgroepen en ja, daar ben ik heel trots op. Ik heb me zelf wel leren kennen in die anderhalf jaar dat ik weg was. Ik heb gereisd en dingen gedaan die ik altijd al wilde doen. Het is ook een lesje nederigheid, maar dat heb ik al genoeg gehad in mijn leven.

Het NU.nl-interview met Ruud de Wild kunt u zien op NU.nl.

Foto: NPO

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen