RTL geeft personeel Videoland-abonnement cadeau

RTL Nederland laat zich zo tegen de feestdagen aan van zijn meest gulle kant zien. Het personeel krijgt vanaf 2019 een gratis abonnement op zijn online dienst Videoland. Dat heeft ze laten weten aan haar medewerkers. RTL-personeel met een Videoland-abonnement moest daar tot voort kort gewoon een tientje per maand voor neertellen, maar zij gaan er nu in koopkracht op vooruit. “Vanaf 1 januari 2019 kan elke RTL-werknemer met een RTL-contract gratis Videoland kijken.

RTL deelt het nieuws in een nieuwsbrief. “Voordat we overgaan tot de orde van de dag willen we eerst het succes van Videoland met je vieren. Dus heb jij geen Videoland-abonnement? Dan krijg je er een van ons cadeau! Dat geldt ook als je nu al wel een abonnement hebt trouwens.

RTL-stertechjournalist Daniël Verlaan, ook bekend van zijn optredens bij Pauw, is verheugd. “Na dik drie jaar krijg ik eindelijk hetgeen waarvoor ik ooit bij RTL ben gaan werken: een gratis Videoland- account 😍😍😍.

Videoland biedt naast internationale ook veel Nederlandse films en series aan, waaronder Soof, Nieuwe Tijden en Marokko Maffia.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen