Ronnie Tober weigert interview met Nieuwe Revu

Ronnie Tober weigert om een interview te geven aan Nieuwe Revu. Dat vertelt de zanger in Nieuwe Revu. Tober, bekend van de hit Rozen Voor Sandra, staat graag in de belangstelling, maar Nieuwe Revu hoeft hem niet te bellen. “Ik weiger vrijwel nooit interviews, omdat alle publiciteit immers kan bijdragen aan een groter bereik van mijn muziek. Maar Nieuwe Revu houd ik al een tijdje af voor een groot interview. Ik geloof niet dat mijn luisterpubliek zich onder jullie lezers bevindt.” 

De zanger zit helemaal niet op aandacht van Nieuwe Revu te wachten. “Mijn werkgebied betreft vooral senioren, die lezen dit blad volgens mij niet of nauwelijks. Een interview in Revu heeft voor mij geen toegevoegde waarde.

Henny Huisman heeft Nieuwe Revu net als Tober lange tijd geweigerd, nadat hij in 2006 een ‘programmadief’ en ‘Henny Steelman’ werd genoemd door het blad.

Ik won de rechtszaak, maar Revu won het hoger beroep omdat er volgens de rechter op correcte wijze hoor en wederhoor was toegepast. Ik moest de proceskosten van beide rechtszaken betalen en mijn ontvangen schadevergoeding van 10.000 euro teruggeven.

Inmiddels kunnen Huisman en Revu weer door één deur, vertelt hij in het tijdschrift.

Overigens gaf Tober onlangs nog wel een interview aan Omroep Gelderland:

Foto: Omroep Gelderland

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen