René van der Gijp vindt piemelshow Lieke heel slecht

René van der Gijp vindt de naakte datingshow Undress for Love van presentatrice Lieke van Lexmond echt heel erg slecht. Dat heeft hij gezegd in Veronica Inside. Van Lexmond ontvangt in haar RTL 5-show single kandidaten, die eerst elkaars genitaliën beoordelen. “Ik hou van goede televisie en ik hou ook van hele, hele, hele slechte televisie. Harry Mens bijvoorbeeld en nu viel ik in De Grote Piemelshow van RTL of De Kale Kutjesshow of hoe je het ook wil noemen. Dat was zó slecht.”

Van der Gijp begrijpt niet dat Van Lexmond zich hiervoor leent. “Dan denk ik: die Lieke, hè, die heeft nu kinderen, hè en is getrouwd, hè?

Wilfred Genee: “Ja, met een man die erg bemiddeld is.”

Van der Gijp: “Juist, dus eigenlijk heeft Lieke het helemaal voor elkaar. En dan gooit Sven (Sauvé, RTL-directeur, red.) gewoon zand in de motor, ha ha. Die laat Lieke ongeveer het slechtste programma van het jaar presenteren. Dat is zo slecht en zij presenteert het dus alsof ze de Oscar-uitreiking aan het presenteren is, hè. Ze doet het bloedserieus, maar het is een waanzinnig slecht programma. Ik heb er zo verschrikkelijk om zitten lachen.

Johan Derksen: “Lieke liep een keer langs het hokje waar die zwarte jongen stond en toen riep ze ook: ‘Au!’”

Genee: “Ik probeer me toch voor te stellen dat je zo’n programma aangeboden krijgt en dan denkt: leuk, dat ga ik doen!

Van der Gijp: “Ook die mensen die meedoen, die zijn natuurlijk niet goed bij hun hoofd. Aan het eind van de show, dat je dan opmerkingen krijgt: ‘Goh, je ziet er echt heel anders uit aangekleed.’ Ha ha ha. Hans, het is echt slecht joh, je moet het echt kijken.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen