René van der Gijp: ‘Nicolette Kluijver trut van een wijf’

René van der Gijp vindt Nicolette Kluijver een trut van een wijf. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd in Veronica Inside. Kluijver weet dondersgoed hoe het zit met het ontslag van haar Expeditie Robinson-collega Dennis Weening, maar hield zich in Boulevard van de domme toen ze naar haar mening gevraagd werd: “Dennis is een van mijn beste vrienden en ik heb het nu vijf jaar met hem mogen presenteren, dus we zitten al vijf jaar lang zes weken met elkaar op een onbewoond eiland.”

Ik ga hem vreselijk missen, maar hij is mijn vriend, dus we blijven met elkaar in contact. Het is gewoon niet leuk“, was het enige wat ze kwijt wilde.

Laffe vrouw, vindt Van der Gijp. “Die Nicolette Kluijver is echt een trut van een wijf. Nicolette Kluijver, die dat Expeditie Robinson met die Dennis Weening deed. Dan staat ze daar aan dat tafeltje bij Boulevard en dan wordt er aan haar gevraagd wat zij ervan vindt. Dan gaat ze staan giechelen en roept ze: ‘Het blijft wel m’n vriend.’”

Dan denk ik: zeg nou gewoon wat je op je hart hebt, zeg wat er gebeurt is, zeg wat je ervan vindt, zeg of het RTL of het Dennis z’n fout is. Maar zeg gewoon wat je weet man, doe niet zo raar. Waar gaat het over? Het gaat helemaal nergens over. En dan staat die trut me daar een partij te giechelen. Dan denk ik: kom op man, je bent volwassen.”

Johan Derksen: “Hoe RTL weer met die Dennis Weening omgaat is vrij onbeschaafd.”

Van der Gijp: “Dat kan zij toch zeggen. Ze zitten verdomme verleden maand nog naast elkaar bij de Televizier-Ring joh, kom op man. Wees volwassen.”

Derksen: “Het is een eng wereldje, het tv-wereldje.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen