Radio Veronica bevestigt middagshow Wilfred Genee

Het was eigenlijk al bekend, maar het nieuws is zojuist dan eindelijk bevestigd door Radio Veronica: presentator Wilfred Genee krijgt de middagspitsshow van de zender. Dat heeft een woordvoerder laten weten. Het programma van Genee krijgt dezelfde naam als zijn programma op tv, namelijk Veronica Inside. De première is op 7 januari en vervolgens is hij iedere maandag tot en met donderdag te horen van 16.00 tot 18.00 uur. De sidekicks waarmee hij gaat werken zijn afkomstig van Evers Staat Op.

Evers Staat Op stopt in december en sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen gaan in januari over naar Genee. Naast het laatste voetbalnieuws zal in de nieuwe show ook het nieuws van de dag en ‘de lekkerste muziek’ centraal staan.

Op vrijdag zal Wilfred Genee te horen blijven bij BNR nieuwsradio. De invulling voor de vrijdagmiddag van Veronica wordt later bekendgemaakt. Hetzelfde geldt voor de werkzaamheden van Niek van der Bruggen, dj van de huidige Veronica Middagshow. “Hij zal in ieder geval werkzaam blijven binnen Talpa Radio.”

Wilfred Genee: “Ik heb de overstap naar Talpa gemaakt vanwege de verschillende kansen en dit is er één van. Het is geweldig om te kunnen zeggen dat Veronica Inside vanaf 7 januari niet meer alleen op tv, maar ook op de radio te horen is.

Niels van Baarlen: ”Het is een lekker idee dat ik kan blijven doen wat ik het liefst doe; radio maken met een top team. Ik heb er alle vertrouwen in dat Wilfred het geweldig gaat doen.

Rick Romijn: ”Voor mij is de cirkel rond. Ik begon meer dan twintig jaar geleden bij Veronica en nu mag ik er weer een nieuwe uitdaging aangaan.

Marc Adriani, Radio Directeur Talpa Radio: “Wij zijn erg trots op deze nieuwe samenwerking. Wilfred Genee is een geweldige aanvulling voor Veronica en met Rick en Niels vormt hij een fantastisch team. Een ding is zeker; begin 2019 gaan we iets doen op Radio Veronica dat echt anders is dan alle andere middagshows op de Nederlandse radio.

De complete programmering van Radio Veronica vanaf 7 januari wordt later bekendgemaakt.

Foto: Talpa

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen