Priscilla wil niet bekendstaan als dochter Patty Brard

Priscilla Nasi, de dochter van Patty Brard, wil niet bekendstaan als de dochter van Patty Brard. Dat vertelt ze in gesprek met de Story. Nasi wil al negen jaar niets meer van haar bekende moeder weten en volgens Jeroen Pauw maakt Brard ook niet bepaald haast om het goed te maken met haar dochter. De ‘dochter van’ praat nog wel met de Story. “Ik ben op dit moment heel gelukkig. Waar ik wel van baal, is dat als het over mij gaat, dat altijd als ‘de dochter van’ is“, zo laat ze weten.

Waarom baalt ze daar zo van? “Dat vind ik niet helemaal eerlijk, omdat ik een eigen leven heb opgebouwd. Daar heb ik hard voor gewerkt en het gaat allemaal goed. Dan denk ik: laat me gewoon mijn gang gaan.”

Verder laat Nasi weten dat ze al vijf jaar een vriend heeft. Brard kent haar schoonzoon dus niet. “Ik heb mijn moeder al negen jaar niet gesproken, dus dat lijkt me niet.”

Weet je, meer wil ik er eigenlijk niet over zeggen. Of het ooit nog goed gaat komen tussen mij en mijn moeder? Time will tell…”

Een andere bekende moeder-kind-ruzie was die tussen André Hazes jr en zijn moeder Rachel, maar die is vorig jaar opgelost.

Het Story-interview met de dochter van Patty Brard kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen