Patty Brard spaart Karin de Groot bij Twan Huys

Patty Brard heeft haar gram inmiddels wel gehaald. Ze heeft geen zin meer om Karin de Groot verder door de mangel te halen in de media. Dat bleek maandag tijdens haar optreden in de talkshow van Twan Huys op RTL 4. De Groot heeft Brard in 2017 op een lullige manier ontslagen toen ze nog tv-directeur was bij SBS. Nu La Brard weer helemaal terug is in de schijnwerpers heeft de tv-diva een aantal keer haar moment gepakt om deze tv-bobo goed terug te pakken. Nu is ze er klaar mee.

Brard vertelde bij Huys over haar veelgeprezen speech bij het Televizier-gala. “Ondertussen zie je dan ook nog al die mensen die je ontslagen hebben en mensen die je misschien wel gaan aannemen, dus het was best wel heftig.”

Huys: “Wie zag je die je ontslagen heeft?

Brard: “Ja, ach, ja. Een vrouw in een bloemetjesjurk.”

Huys: “Wie was dat?

Brard: “Ach ja, we gaan het er niet meer over hebben. Ik ben aan de andere kant heel erg dankbaar dat ik omdat ik niet meer fris en fruitig genoeg zou zijn geweest weer de vrijheid heb gekregen om aan mezelf te werken. Ik heb nu zo ontzettend veel werk dat ik er bijna in omkom. Ik vind het echt enig.”

De tv-diva voelt zich herboren. “Eigenlijk ben ik die mevrouw van SBS nog wel dankbaar ook. Laat haar lekker gelukkig zijn in haar bloemetjesjurk en dan ben ik het ook.”

Huys: “Wie is het nou, Lex?

Lex Uiting: “Ja, ik weet het, want je hebt het op de radio wel gewoon verteld met naam en toenaam en sofinummer.”

Brard: “Hou toch je mond, jij. Ja, maar ik vind dat het nu over moet zijn, anders doe ik bij haar hetzelfde als zij bij mij heeft gedaan.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen