Patty Brard denkt dat Albert op SBS 6 een topzet is

Patty Brard denkt dat de nieuwe dagelijkse show van Albert Verlinde op SBS 6 een zeer waardevolle toevoeging is voor de zender. Dat zegt de tv-diva, die voor die zender jarenlang het programma Shownieuws heeft gemaakt, in Veronica Magazine. Brard was als host van Shownieuws niet makkelijk voor haar team. Nadat in 2011 het gerucht ging dat ze de redactie terroriseerde omdat ze hun werk niet goed zouden doen, bekende de presentatrice al snel dat ze de redactie incompetent vond.

De tv-diva denkt dat SBS 6 met Verlinde eindelijk eens échte deskundigheid in huis haalt. “Leuk, ik denk dat het een goede move is. Albert is natuurlijk de aangewezen persoon voor zo’n programma. Hij is meer shownieuws dan Shownieuws ooit is geweest.

Tegenwoordig kijkt Brard nooit meer naar Shownieuws. “Nee. Ik vind het nog steeds wonderbaarlijk dat ik het elke avond tot zo laat heb volgehouden, wat een drama. Ik kan er als kijker niet eens op wachten, het is net te laat. Weet je hoe lang het duurt voordat het tien over elf is?

Brard lag in haar Shownieuws-jaren altijd laat in bed. “Ik sliep geen nacht voor twee uur. Ik ben blij dat ik daar van af ben, en van de stress van het dagelijkse. Ik zou best weer een dagelijks programma willen doen, maar dan ’s middags, zodat ik voor het eten thuis ben.

Dat ik daar weg ben, heeft mensen de vrijheid gegeven mij weer te overwegen. Ik ben niet meer dat meisje van Shownieuws. Ik moet nu alleen een beetje oppassen dat ik niet te veel ‘kandidaat’ word. Maar ja, Het Perfecte Plaatje vind ik een fantastische ervaring.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen