NPO-reisbureau stuurt Frans Bauer naar China

Het NPO-reisbureau heeft Frans en Mariska Bauer afgelopen maand naar China gestuurd voor de opnames van een nieuw tv-programma. Het volgt op hun reis naar de Verenigde Staten eerder dit jaar. Dat meldt de volkszanger op Instagram. Bauer is blij. “Samen hebben we China door gereisd, hebben de mooiste plekken bezocht en hebben we hele bijzondere mensen ontmoet. Binnenkort laten we weten wanneer jullie mee kunnen genieten van onze prachtige reis“, zo laat hij weten.

De zanger roept mensen op om hem vooral te blijven volgen. “Je mag het zeker niet missen. Like de Facebookpagina ‘Frans Bauer in China’ 🇨🇳 en blijf op de hoogte over al het nieuws rondom ons tv-programma.

Bauer sprak in juni 2016 al zijn wens uit om China te ontdekken van belastinggeld. “Ik zou nog weleens een keer naar China willen. Voor mij is dit land, de menukaart van de lokale Chinees buiten beschouwing gelaten, een ver-van-mijn-bed-show“, zei hij toen.

Er is veel kritiek op de reisprogramma’s van Bauer, omdat die vooral vol met open deuren zitten. Zo liet hij zich in één van de afleveringen van zijn Britse reisserie uitleggen dat thee drinken typisch Brits is.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen